Home Γυναίκες Στα κυανόλευκα Χειμωνίδου και Λοϊζίδη
Γυναίκες

Στα κυανόλευκα Χειμωνίδου και Λοϊζίδη

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση των 16χρονων πετοσφαιριστριών Ράνιας Χειμωνίδου και Κωνσταντίνας Λοϊζίδη, με ελευθέρα μεταγραφή από τον Εθνικό Λατσιών.
Η Ράνια με ύψος 1,86 και η Κωνσταντίνα με ύψος 1,78 είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες και εξελίξιμες πετοσφαιρίστριες στην Κύπρο, με συμμετοχές στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες και ειδικά στην Εθνική ομάδα κάτω των 17 ετών της οποίας η Κωνσταντίνα είναι και αρχηγός.
Οι δύο αθλήτριες έκαναν τα πρώτα τους πετοσφαιρικά βήματα στον Εθνικό Λατσιών – τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία – και πολύ γρήγορα ξεχώρισαν τόσο για το μεγάλο τους ταλέντο όσο και για το ήθος τους αναγκάζοντας όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες της γυναικείας πετοσφαίρισης της Κύπρου να ενδιαφερθούν για την απόκτηση τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις δύο αθλήτριες και τις οικογένειες τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας, τις καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Ανόρθωση Πετ – Άρης Πολεμίου 3-1

Ανόρθωση Πετόσφαιρα – Άρης Πολεμίου 3-1 Νέα νίκη για τις κοπέλες της...

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Άντρες Α.Ε.Καραβά – Ανόρθωσις (05/12 | 20:30) Αγόρια U16 Διόνυσος...

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Με Βαρωσιώτικο Ντέρπι πριν από τον ευρωπαικό αγώνα, και μάχες...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα Αντρες Αναγέννηση – Ανόρθωσις 3-2 (U14) Ανόρθωσις – Σαλαμίνα 0-2...