Home Ακαδημίες O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες
ΑκαδημίεςΓυναίκες

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει Πάσχα, οι ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων της Ανόρθωσης (Κλιμάκιο Λευκωσίας), που αναμετρόνται με Δικέφαλο Γερίου και Απόλλωνα αντίστοιχα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (12:30), η ομάδα των κορασίδων ταξιδεύει στο γειτονικό Γέρι, με στόχο να πάρει τη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο και να κρατήσει την πέμπτη θέση, όπου βρίσκεται, έχοντας ωστόσο αγώνα περισσότερο από την έκτη Ολυμπιάδα Νεάπολης.  Σημειώνεται ότι για τον ίδιο όμιλο, ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιάδα και Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λεμεσού) έχει αναβληθεί.

Η βαθμολογία:

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Λεμεσό την Κυριακή (15:00), αφού η ομάδα των παγκορασίδων μας, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα και χρειάζεται τη νίκη που θα την κρατήσει σε τροχιά τίτλου, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Lemesos Volleyball.

Σε περίπτωση νίκης, η Ανόρθωση θα έχει τα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος στην έδρα της, τα οποία θα επιδιώξει να κερδίσει, για να πάρει τον τίτλο. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Lemesos Volleyball τανξιδεύει στην Λευκωσία για να αναμετρηθεί με την Ολυμπιάδα Νεάπολης.  Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη κατηγορία ο νικητής κάθε αγώνα παίρνει δύο βαθμούς, ενώ ο ηττημένος ένα.

Η βαθμολογία:

 

Related Articles

Γονείς και παιδιά μαζί στο γήπεδο!

Γονείς και παιδιά μαζί στο γήπεδο! Μια ξεχωριστή μέρα για παιδιά και...

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...

Το Πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...