Home Γυναίκες Συμφωνία με την Ολυμπιάδα για παραχώρηση της Έρικας Ζεμπύλα
Γυναίκες

Συμφωνία με την Ολυμπιάδα για παραχώρηση της Έρικας Ζεμπύλα

H Aνόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την συμφωνία με την Ολυμπιάδα Νεάπολης, για την παραχώρηση της 27χρονης διεθνούς πετοσφαιρίστριας, Έρικας Ζεμπύλα με ελευθέρα μεταγραφή.

Η Έρικα, ξεκίνησε στα δεκατέσσερα της χρόνια από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης και το ταλέντο της ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Η σκληρή και άοκνη δουλειά της, την οδήγησε πολύ νωρίς να ανέβει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, όντας μόλις 17 ετών. Έκτοτε, παρέμεινε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας, μέχρι το 2014, όταν αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της για την Αμερική, όπου σπούδασε και αγωνίστηκε σε ομάδες της χώρας, όπως ήταν Hillsborough CC, η Alabama at Birmingham University και η Florida International University.

Το 2020, επέστρεψε στην Κύπρο και την Ανόρθωση, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα, προσφέροντας πάρα πολλά στην ομάδα που την ανέδειξε.

Mε την Ανόρθωση κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο τη σεζόν 2012-13, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν δευτεραθλήτρια με την ομάδα μας.

Πλέον, η Έρικα ανοίγει τα φτερά της για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της, όμως η καρδιά της πάντα θα ανήκει εδώ. Η διοίκηση του τμήματος πετόσφαιρας εύχεται στην Έρικα καλή συνέχεια στην καριέρα της. #Youwillalwaysbeonofus #ThankyouEri

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...