Home Γυναίκες Πρόωρος τελικός στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ
Γυναίκες

Πρόωρος τελικός στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ

Δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί απόψε η ομάδα μας, απέναντι στην ΑΕΛ, στο Νίκος Σολομωνίδης, για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

Η Ανόρθωση παίζει τα ρέστα της κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα, αφού με νίκη, σε συνδυασμό με πιθανή απώλεια βαθμών από τη Νέα Σαλαμίνα, μένει ζωντανή στο κόλπο εισόδου στην πρώτη τετράδα, ενόψει των play off του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, για να ελπίζει η Ανόρθωση θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΛ με καθαρό σκορ (0-3 ή 1-3) και την ίδια ώρα η Νέα Σαλαμίνα να χάσει τουλάχιστον ένα βαθμό από τον αξιόμαχο Άρη Πολεμίου, στην έδρα της. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, η Ανόρθωση θα έχει την ευκαιρία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει το εισιτήριο εισόδου στην πρώτη τετράδα.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Ανόρθωση θα μείνει στην πέμπτη θέση και θα παίξει για play out, στο δεύτερο γύρο. Η ομάδα μας έδειξε ότι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Piotr Matela, βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και μπορεί να δει στα μάτια κάθε αντίπαλο, όπως συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα, στη Λεμεσό.

Δυστυχώς, η ομάδα μας θα έχει απουσίες για το σημερινό αγώνα, αφού η αρχηγός Κάλια Βασιλείου ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ εκτός θα είναι και η Βραζιλιάνα Alessandra Januario Dos Santos, που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Η αποστολή της Ανόρθωσης: Ιωάννου (C) , Χαραλάμπους, Θεμιστοκλέους, Κωνσταντίνου (L), Τζακίδου, Μaciagowski, Ardila, Δημητρίου (L), Θεοδότου, Χριστοδούλου, Gamez

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...