Home Άντρες Επιστροφή στις νίκες
Άντρες

Επιστροφή στις νίκες

Η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες αφού στην 8η και πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου κέρδισε την Παρασκευή την Ολυμπιάς Φρ. στη σάλα του Γυμνασίου «Φώτη Πίττα» με 3-1 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» θα  προσπαθήσει στο Β Γύρο να πλασαριστεί στην τετράδα μέσω συνεχόμενων νικών.

Η Ανόρθωση παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Ολυμπιάδος Φρενάρους  επιβλήθηκε στο πρώτο σετ με 20-25 σε 20 λεπτά,  κατορθώνοντας να πάρει τους πόντους στο κρίσιμο σημείο.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Φρενάρους ήταν πιο πιεστική. Τελικά, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε το σετ με 22-25 σε 31 λεπτά αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Η αντίσταση της Ολυμπιάδος έφερε αποτέλεσμα  στο τρίτο σετ όταν οι «μαυροκόκκινοι»  κέρδισαν το σετ με 25-23 σε 31 λεπτά και μείωσαν σε 1-2 τα σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση επανήλθε για τα καλά και παίζοντας καλό βόλεϊ κέρδισε σε 25 λεπτά με 19-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. (Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Πέτρου, Αδάμου. Στρούγκαρ, Γιαννούζοβιτς, Παπέττας, Φιλίπας  – Λίμπερο: Tούρος – Αλλαγές: Γεωργίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Μουκασιάν, Παλχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς, Σόρενσεν, Κοντός, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Κολάς.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Related Articles

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας συγκλονιστικής προσπάθειας συλλογής χρημάτων για...

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας συγκλονιστικής προσπάθειας συλλογής χρημάτων για...

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...