Home Uncategorized Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων
UncategorizedΑκαδημίες

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Ανόρθωσης (Κλιμάκιο Λευκωσίας), αφού σε ένα περίπου μήνα πέφτει η αυλαία των πρωταθλημάτων κάτω των 18, κάτω των 16 και κάτω των 14 ετών. Εξάλλου, πριν από δύο περίπου εβδομάδες, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και η γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης.

Οι γυναίκες τερμάτισαν φέτος στην 5η θέση της βαθμολογίας, αφού στα play-out μέτρησαν δύο νίκες και δύο ήττες με αντιπάλους τις ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Στο κύπελλο, η ομάδα μας αποκλείστηκε από την ΑΕΛ, δεχόμενη δύο ήττες με σκορ 3-2, τόσο στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, όσο και στο Νίκος Σολωμονίδης.

Η ομάδα της Ανόρθωσης απαρτιζόταν από τις: Στέλλα Ιωάννου, Dessa Legros, Αιμιλία Δημητρίου (C), Lianma Flores, Athena Ardila, Victoria Young, Πέτυ Θεμιστοκλέους, Πελαγία Τζακίδου, Κωνσταντίνα Λοϊζίδη, Ράνια Χειμωνίδου, Χριστίνα Μαραγκού, Οριάνα Θεοδότου.

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Piotr Matela και Michal Staniucha

Στους «4» η ομάδα κάτω των 18 ετών

Σε ότι αφορά στην ομάδα κάτω των 18 ετών της Ανόρθωσης, βρίσκεται στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος, με αντιπάλους την Lemesos Volleyball, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση Πετόσφαιρα (Κλιμάκιο Λεμεσού). Οι αθλήτριες μας, για να φθάσουν εδώ κατάφεραν να τερματίσουν δύο φορές πρώτες στους ομίλους τους, συμμετέχοντας έτσι στον τελικό όμιλο των καλύτερων τεσσάρων ομάδων.

Μέχρι στιγμής διεξήχθησαν τρεις αγώνες με την βαθμολογία να έχει ως εξής:

Lemesos Volleyball           8Β.

Απόλλων                             6Β.

Ανόρθωσις Αμμοχώστου 2Β.

Ανόρθωση Πετόσφαιρα  2Β.

Για την ομάδα μας αγωνίζονται: Σύλβια Σάββα, Πέτυ Θεμιστοκλέους, Κωνσταντίνα Λοϊζίδη, Ράνια Χειμωνίδου, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Ελεάνα Καλλή, Οριάνα Θεοδότου, Μαρία Πεφάνη, Μαρίσα Ιεροδιακόνου, Ηλιάδα Χριστοδούλου, Κλειώ Ελευθερίου, Ελένη Παπαστυλιανού, Μαργαρίτα Αβραάμ, Εριάνα Κοσμά, Ελένη Σεργίου

Προπονητές: Piotr Matela, Michal Marian Staniucha

Στον όμιλο 5-8 η Κ16

Όσον αφορά την ομάδα κάτω των 16 ετών, παρότι προκρίθηκε από τον πρώτο όμιλο που αγωνίστηκε, κατακτώντας την πρώτη θέση, εντούτοις στη δεύτερη φάση ομίλων τερμάτισε δεύτερη και ως εκ τούτου αγωνίζεται για τις θέσεις 5-8 του φετινού πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής διεξήχθησαν δύο αγώνες με την ομάδα μας να μετρά μία ήττα και μία νίκη, ενώ υπολείπονται άλλοι τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση της τελικής φάσης.

Βαθμολογία:

Ανόρθωση Αμμοχώστου 4 βαθμοί (Σε δύο αγώνες)

Δικέφαλος Γερίου            3 βαθμοί (Σε δύο αγώνες)

Ολυμπιάδα Νεάπολης     2 βαθμοί (Σε ένα αγώνα)

Ανόρθωση Πετόσφαιρα  1 βαθμό (Σε ένα αγώνα)

Για την ομάδα μας αγωνίζονται: Ελένη Γεωργίου, Στυλιάνα Ναθαναήλ, Μαρίνα Κανναουρίδου, Αλίκη Κωνσταντοπούλου, Παντέλεια Χάματσου, Κατερίνα Παταΐσια, Δέσποινα Θεοδώρου, Ιωάννα Αγαθοκλέους, Σοφία Μεϊντανή, Δήμητρα Βασιλείου, Βαλάντω Νικολάου, Μάριαν Ηλιάδου, Ελένη Παπακυριακού, Μυρτώ Σαρπέτσα

Προπονήτριες: Μάρω Αποστολίδου, Ιωάννα Κωνσταντίνου

Στους τελικούς η Κ14

Τέλος, η ομάδα κάτω των 14 ετών, αγωνίζεται στον τελικό όμιλο για τις θέσεις 1-4 , αφού πρώτα κατάφερε να προκριθεί τόσο από τον πρώτο, όσο και από τον δεύτερο όμιλο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και στις δύο περιπτώσεις.

Στον τελικό όμιλο, που συμμετέχουν επίσης Lemesos Volleyball, Απόλλωνας και Ολυμπιάδα, μετρά μία νίκη και μία ήττα σε δύο αγώνες, ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αναμετρήσεις.

Βαθμολογία:

Lemesos Volleyball          4 βαθμοί

Ανόρθωσις Αμμοχώστου 3 βαθμοί

Ολυμπιάδα Νεάπολης     3 βαθμοί

Απόλλων Λεμεσού           2 βαθμοί

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Το Πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/03/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Κούρης Ερήμης vs Ανόρθωσις Πετόσφαιρα 3-0...