Home Ακαδημίες Ο δρόμος για τον τελικό περνά από τη Λάρνακα
Ακαδημίες

Ο δρόμος για τον τελικό περνά από τη Λάρνακα

Το σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, δίνει την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, η ομάδα κάτω των 14 ετών της Ανόρθωσης, στη Λάρνακα, με αντίπαλο τον Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων, για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. 

Μετά τη δύσκολη νίκη της στον πρώτο αγώνα, η Ανόρθωση θα ταξιδέψει στο Γυμνάσιο Βεργίνας, όπου θα την φιλοξενήσει ο Μαραθώνας, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να κερδίσει με σκορ 2-0 ή 2-1, είτε να χάσει με 2-1 και με λιγότερους από δέκα πόντους διαφορά. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας είχε μαζέψει συνολικά 63 πόντους και ο Μαραθώνας 53.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Lemesos Volleyball-Ολυμπιάδα Νεάπολης, που επίσης αγωνίζονται το Σάββατο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει το προβάδισμα, αφού επικράτησε με 0-2 στον πρώτο αγώνα.

Τελευταίο παιχνίδι για τις κάτω των 16 ετών

Στο μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα κάτω των 16 ετών της Ανόρθωσης δίνει τον τελευταίο της αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για πρωτάθλημα.

Στόχος των πετοσφαιριστριών μας η νίκη, ώστε να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη σεζόν, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Related Articles

Γονείς και παιδιά μαζί στο γήπεδο!

Γονείς και παιδιά μαζί στο γήπεδο! Μια ξεχωριστή μέρα για παιδιά και...

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...