Home Ακαδημίες Mεγάλη νίκη και πλώρη για τον μεγάλο τελικό στα u14
Ακαδημίες

Mεγάλη νίκη και πλώρη για τον μεγάλο τελικό στα u14

Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, η Ανόρθωση κατάφερε να προκριθεί στον τελικό κάτω των 14 ετών, στο πρωτάθλημα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Lemesos Volleyball, με στόχο το τρόπαιο.

Η ομάδα μας, στον επαναληπτικό ημιτελικό απέναντι στον Μαραθώνα, εκτός έδρας, ήταν καταπληκτική και κατάφερε να επικρατήσει με 0-2 σετ, κατακτώντας έτσι το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα που της έδωσε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Μαΐου, στη Λάρνακα.

Οι παίκτριες της Μάρως Αποστολίδου μπήκαν με πάθος και θέληση από την αρχή του αγώνα και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να προηγηθεί στο σκορ, σε κανένα σημείο του αγώνα. Έτσι κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-17 και το δεύτερο με 25-15.

Για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν: Μυρτώ Σαρπέτσα, Κατερίνα Παταΐσια, Μάριαν Ηλιάδου, Παντέλεια Χάματσου, Ιωάννα Αγαθοκλέους, Θάλεια Θεοδουλίδου, Αλίκη Κωνσταντοπούλου, Δέσποινα Θεοδώρου, Ευρυδίκη Αποστολίδου, Μαρίνα Κανναουρίδου, Ελένη Παπακυριακού, Ελένη Γεωργίου, Άννα Φουντούλη, Στυλιάνα Στυλιανού, Στυλιάνα Ναθαναήλ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...

Το Πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/03/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Κούρης Ερήμης vs Ανόρθωσις Πετόσφαιρα 3-0...