Home Ανακοινώσεις Αποφάσεις Συλλόγου και Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου εις μνήμη Κίκη Κωνσταντίνου
Ανακοινώσεις

Αποφάσεις Συλλόγου και Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου εις μνήμη Κίκη Κωνσταντίνου

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θρηνεί την απώλεια του Επίτιμου Προέδρου της Κίκη Κωνσταντίνου που απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης(24/10) σε ηλικία 84 ετών. Ο Εκλιπών υπήρξε ένας μεγάλος Ηγέτης και Αναμορφωτής της ιδέας της Ανόρθωσης εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και οι τιμές που αρμόζουν στην περίσταση θα είναι ανάλογες.

Η Ανόρθωσις κηρύσσει πένθος μέχρι την κηδεία του Κίκη Κωνσταντίνου. Λεπτομέρειες σχετικά με την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθούν σε συνεννόηση με την Οικογένεια αργότερα. Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστια.

Θα υπάρχει βιβλίο συλλυπητηρίων στο Μουσείο της ομάδας μας στη Νότια Εξέδρα του «Α. Παπαδόπουλος», από την Τετάρτη(25/10) μέχρι και την Παρασκευή (27/10) με ωράριο 17:00-20:00. Το βιβλίο θα είναι στο Μουσείο και την Κυριακή(29/10) πριν τον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΖ.

Επιπλέον, στον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή στη μνήμη του και οι ποδοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια. Θα τοποθετηθεί επίσης φωτογραφία εντός του γηπέδου με τους ποδοσφαιριστές μας να τοποθετούν λουλούδια στη μνήμη του. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει εγκαίρως στο γήπεδο και να κατακλύσει τις εξέδρες ώστε να τιμηθεί ως αρμόζει η μνήμη του Επίτιμου Προέδρου μας.

Ποιος ήταν ο Κίκης Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο στις 18/5/1939 και διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου μας από το 1989 μέχρι το 2003 αλλά και το 2011. Επί των ημερών του η Ανόρθωσις εισήλθε σε μια νέα εποχή, κάνοντας άλματα σε όλους τους τομείς και ήταν μακράν ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στο νησί. Με πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και πορείες στην Ευρώπη που έφεραν την ομάδα μας στο κατώφλι των ομίλων του Champions League σε τέσσερις περιπτώσεις.

Οι εγκαταστάσεις της ομάδας μας αναβαθμίστηκαν με το χτίσιμο της Νότιας Εξέδρας το 1992 την ανακαίνιση του Σταδίου που ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια στις 28/1/1998. Σε μια κίνηση πρωτοποριακή για την εποχή, προχώρησε στην αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων στις εξέδρες ενώ λειτούργησε και για πρώτη φορά στην Κύπρο οικογενειακή κερκίδα.

Καλό ταξίδι στο Φως Πρόεδρέ μας, τα έργα και ημέρες που άφησες πίσω σου θα είναι για πάντα σημαντικό μέρος της ιστορίας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...