Home Γυναίκες Γεμίζει το ρόστερ-Άλλες δύο προσθήκες
Γυναίκες

Γεμίζει το ρόστερ-Άλλες δύο προσθήκες

Άλλες δύο προσθήκες στο ρόστερ της ανακοίνωσε το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Πρόκειται για την Lianma Flores Stables και την 28χρονη λίμπερο Χριστίνα Μαραγκού.
Η Flores, με καταγωγή από την Κούβα, έπαιξε βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο αφού μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Ρωσία και Κόσοβο. Την τελευταία τριετία, η πετοσφαιρίστρια είχε πάρει μεταγραφή στην Τουρκία για λογαριασμό της Karsiyaka. Ακολούθησαν άλλα τρία χρόνια όπου έπαιξε κατά σειρά για τις Kuzeyboru, Generali Sigorta Sakarya Voleybol, και Nermin Hanım Zeytinliği Havran Bld.
Η Lianma φέτος, αποφάσισε να έρθει στην Κύπρο για την ομάδα μας, ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.
Aπό την άλλη, η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε και έμαθε τα μυστικά της πετόσφαιρας στην ακαδημία της Ανόρθωσης, επιστρέφει στο σπίτι της μετά από πολλά χρόνια. O λόγος για την λίμπερο Χριστίνα Μαραγκού, η οποία απέδειξε με την παρουσία της, τις προηγούμενες χρονιές ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση ομάδων που έχουν υψηλούς στόχους.
Η 28χρονη Χριστίνα, είχε παίξει κατά σειρά σε Ολυμπιάδα Νεάπολης, Δικέφαλο Γερίου και Νέα Σαλαμίνα, στην οποία την περσινή χρονιά έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν εκ των διακριθέντων για να καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι να μπουν στην πρώτη τετράδα και να φθάσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες στην Ανόρθωση και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον φοίνικα στο στήθος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...