Home Ακαδημίες Ο δρόμος για τον τελικό περνά από τη Λάρνακα
Ακαδημίες

Ο δρόμος για τον τελικό περνά από τη Λάρνακα

Το σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, δίνει την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, η ομάδα κάτω των 14 ετών της Ανόρθωσης, στη Λάρνακα, με αντίπαλο τον Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων, για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. 

Μετά τη δύσκολη νίκη της στον πρώτο αγώνα, η Ανόρθωση θα ταξιδέψει στο Γυμνάσιο Βεργίνας, όπου θα την φιλοξενήσει ο Μαραθώνας, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να κερδίσει με σκορ 2-0 ή 2-1, είτε να χάσει με 2-1 και με λιγότερους από δέκα πόντους διαφορά. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας είχε μαζέψει συνολικά 63 πόντους και ο Μαραθώνας 53.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Lemesos Volleyball-Ολυμπιάδα Νεάπολης, που επίσης αγωνίζονται το Σάββατο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει το προβάδισμα, αφού επικράτησε με 0-2 στον πρώτο αγώνα.

Τελευταίο παιχνίδι για τις κάτω των 16 ετών

Στο μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα κάτω των 16 ετών της Ανόρθωσης δίνει τον τελευταίο της αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για πρωτάθλημα.

Στόχος των πετοσφαιριστριών μας η νίκη, ώστε να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη σεζόν, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...

Το Πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/03/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Κούρης Ερήμης vs Ανόρθωσις Πετόσφαιρα 3-0...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...