Home Ακαδημίες O απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων της Ανόρθωσης
Ακαδημίες

O απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων της Ανόρθωσης

Mε τρεις νίκες και μία ήττα προχώρησαν τα αναπτυξιακά τμήματα της Ανόρθωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο, για τα πρωταθλήματα κάτω των 14, κάτω των 16 και κάτω των 18 ετών.

Το Σάββατο, η ομάδα κάτω των 14 ετών επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό του Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων με σκορ 2-1 και πήρε χρειάζεται δεύτερη νίκη ή τουλάχιστον ήττα με λιγότερους από δέκα πόντους διαφορά για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Το άλλο ζευγάρι που διεκδικεί πρόκριση στον τελικό είναι η Lemesos Volleyball και η Ολυμπιάδα Νεάπολης, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει το προβάδισμα, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 σετ.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα κάτω των 18 ετών ηττήθηκε με 2-3 σετ από τη Νέα Σαλαμίνα στο κλειστό Αγίου Νεοφύτου, στη Λεμεσό, ενώ την επόμενη μέρα κέρδισε 3-0 τον Παφιακό και τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της, καταλαμβάνοντας για φέτος την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή, η ομάδα κάτω των 16 ετών επικράτησε του Δικέφαλου Γερίου με 3-0 σετ και θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ σε μονό αγώνα για τις θέσεις 5-6.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...

Το Πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/03/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Κούρης Ερήμης vs Ανόρθωσις Πετόσφαιρα 3-0...