Home Άντρες ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ
Άντρες

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετόσφαιρας Ανδρών , η ομάδα μας φιλοξενεί στο ¨ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ¨την ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας.

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν , η ομάδα μας κέρδισε με 3-2 σετ στην Δερύνεια , σε ένα αγώνα διαφήμιση για την Κυπριακή Πετόσφαιρα .

Μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Παφιακό , η ομάδα μας καλείτε σε ακόμα ένα δύσκολο αγώνα να παρουσιαστεί με το καλό της κοστούμι , και να πάρει ακόμα μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο , ο οποίος μετά την πρόσληψη του κ. Καμπερίδη παρουσίασε ένα αλλαγμένο προς το καλύτερο πρόσωπο.

Ο Γ.Πλατρίτης προετοίμασε κατάλληλα τους Πετοσφαιριστές μας , ώστε η ομάδα μας στο γήπεδο της και με την παρουσία των οπαδών της να εξασφαλίσει ακόμα μια νίκη , αποκτώντας προβάδισμα με 2 νίκες απέναντι στην Αναγέννηση , κάτι που θα δώσει στην ομάδα μας σημαντικό πλεονέκτημα στα πλεϊ οφ.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τους οπαδούς της ομάδας μας , όπως δώσουν δυναμικά το παρών τους , σπρώχνωντας τους Πετοσφαιριστές σε ακόμα μια νίκη.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...