Home Άντρες ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
Άντρες

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Με μια σπουδαία νίκη έκλεισε η ομάδα μας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετόσφαιρας αντρών κερδίζοντας τον Παφιακό στο γήπεδο ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ¨. (υπολείπεται ο αναβληθέν αγώνας με την Ομόνοια)

Σε ένα αγώνα διαφήμιση του αθλήματος και δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα , η ομάδα μας πήρε ένα αγώνα που οι φιλάθλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Στο πρώτο σετ οι διαφορές ήταν στον πόντο με εξαίρεση όταν η ομάδα μας ξέφυγε 24-21 και τον Παφιακό να εκμεταλεύεται 3 συνεχόμενα λάθη και να ισοφαρίζει τον αγώνα και να παίρνει το σετ με 32-30.

Στο δέυτερο σετ η ομάδα μας εμφανώς επηρεασμένη ο Παφιακός απέκτησε ψυχολογικό προβάδισμα και με πιο καθαρό μυαλό πήρε το σετ με 27-25.

Με κίνδυνο η ομάδα μας να χάσει το τρίτο σετ και τον αγώνα , οι πετοσφαιριστές μας ανέβασαν στροφές κερδίζοντας το σετ με 25-23 μειώνοντας σε 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά πήρε το σετ 25-19 φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα.

Στο ταϊ μπρέικ ο αγώνας ήταν συναρπαστικός , με την ομάδα μας να κερδίζει το σετ 23-21 και τον αγώνα και τον αγώνα με 3-2 σετ.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Χρυσοστόμου, Senica, Zηκάκης, Glivenko, Viller, Xριστοφόρου – Λίμπερο 1: Aντωνίου, Λίμπερο 2: Γ.Κοντός – Αλλαγές: Γ.Kοντός, Σαββίδης, Χατζηφιλίππου, Δημητρίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...