Home Άντρες ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
Άντρες

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Με μια σπουδαία νίκη έκλεισε η ομάδα μας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετόσφαιρας αντρών κερδίζοντας τον Παφιακό στο γήπεδο ¨ΑΦΡΟΔΙΤΗ¨. (υπολείπεται ο αναβληθέν αγώνας με την Ομόνοια)

Σε ένα αγώνα διαφήμιση του αθλήματος και δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα , η ομάδα μας πήρε ένα αγώνα που οι φιλάθλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Στο πρώτο σετ οι διαφορές ήταν στον πόντο με εξαίρεση όταν η ομάδα μας ξέφυγε 24-21 και τον Παφιακό να εκμεταλεύεται 3 συνεχόμενα λάθη και να ισοφαρίζει τον αγώνα και να παίρνει το σετ με 32-30.

Στο δέυτερο σετ η ομάδα μας εμφανώς επηρεασμένη ο Παφιακός απέκτησε ψυχολογικό προβάδισμα και με πιο καθαρό μυαλό πήρε το σετ με 27-25.

Με κίνδυνο η ομάδα μας να χάσει το τρίτο σετ και τον αγώνα , οι πετοσφαιριστές μας ανέβασαν στροφές κερδίζοντας το σετ με 25-23 μειώνοντας σε 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά πήρε το σετ 25-19 φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα.

Στο ταϊ μπρέικ ο αγώνας ήταν συναρπαστικός , με την ομάδα μας να κερδίζει το σετ 23-21 και τον αγώνα και τον αγώνα με 3-2 σετ.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Χρυσοστόμου, Senica, Zηκάκης, Glivenko, Viller, Xριστοφόρου – Λίμπερο 1: Aντωνίου, Λίμπερο 2: Γ.Κοντός – Αλλαγές: Γ.Kοντός, Σαββίδης, Χατζηφιλίππου, Δημητρίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Δύσκολη έξοδος στην Δερύνεια

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών, η...

Έβγαλε ψυχή, λύγισε στις λεπτομέρειες

Σε ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα η ομάδα μας έβγαλε ψυχή και...

Έναρξη με σουπερ ντέρπι !

Με έναν συναρπαστικό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Παφιακό, η ομάδα μας...

Στην Ανόρθωση ο Χαραλαμπίδης

Ανακοίνωση Μεταγραφής Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Πετόσφαιρα είναι στην ευχάριστη...