Home Ανακοινώσεις Κοπή της Βασιλόπιττας (βίντεο)
ΑνακοινώσειςΆντρες

Κοπή της Βασιλόπιττας (βίντεο)

vasilopitta

Λιτή εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιττας και τα χρόνια πολλά πραγματοποιήθηκε στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, για την αντρική πετοσφαιρική μας ομάδα, παρουσία της Επιτροπής Πετόσφαιρας, της τεχνικής ηγεσίας και των πετοσφαιριστών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μάκης Κοντός, απευθυνόμενος στους πετοσφαιριστές μας, τόνισε την ανάγκη να ανεβάσουμε όλοι στροφές ενόψει της συνέχειας. Από τη μια είναι απαραίτητο η Επιτροπή να κάνει το καθήκον της και να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίχτες και το τμήμα γενικότερα, η τεχνική ηγεσία να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και οι πετοσφαιριστές με τη σειρά τους να ανεβάσουν 10% με 15% την απόδοσή τους, όπως σημείωσε. Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με δέκα μετεγγραφές στη χειμερινή περίοδο, υπονοώντας προφανώς το ανέβασμα της απόδοσης όλων στην ομάδα!

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ιδιαίτερα στον Γιώργο Χρυσοστόμου να ξεπεράσει γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, επιστρέφοντας σιδερένιος πίσω στα γήπεδα το συντομότερο, κάτι που αποτελεί βέβαια ευχή όλων μας.

Παρότι… δυσκολευτήκαμε να βρούμε το φλουρί, ο τυχερός της χρονιάς τελικά στου οποίου τη μοίρα έπεσε, είναι ο στατιστικολόγος της ομάδας μας, Στέργιος Φραγκέσκου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...