Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ανόρθωσις, επικρατώντας στο «Θεμιστόκλειο» της Ε.Ν. Παραλιμνίου με 3-1 σετ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

aovol

Η Ανόρθωσις δεν δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ κερδίζοντας με 25-12 ανοίγοντας το σκορ απέναντι στη φιλότιμη Ένωση.

Όσοι πίστεψαν ότι η ομάδα μας θα είχε εύκολο έργο  διαψεύστηκαν στο δεύτερο σετ, καθώς ο αντίπαλος κέρδισε το σετ με 23-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Ανόρθωσις έπαιξε ωραίο βόλεϊ και αποφεύγοντας τα λάθη κέρδισε με 25-15 και προηγήθηκε με 2-1 σετ. Η εξέλιξη του τρίτου σετ προδιέγραψε και το τέταρτο με συνέπεια η ομάδα μας να κερδίσει με 25-09, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ήταν γενικά μια εμφάνιση με αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι εντελώς λογικό από την στιγμή που η ομάδα είναι καινούρια και χρειάζεται τον χρόνο της μέχρι να «δέσει».

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α. Παπαδόπουλος):Πάντιτς, Αυγ. Παναγιωτίδης, Φάιφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο. Αλλαγές: Μοσχοβάκης, Παπαϊωάννου, Π.Χρυσοστόμου.

*Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Παν. Συ. Φι. τόσο για τις φανέλες που παρέδωσε στην ομάδα, όσο και για την συνεχή στήριξη τους κατά την διάρκεια του αγώνα.