Home Γυναίκες Επιβλητική νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0
Γυναίκες

Επιβλητική νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0

«Φωτιά» έβαλε στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας η Ανόρθωση. Στην πρεμιέρα του Β Γύρου και στη 8η αγωνιστική πέρασε σαν «σίφουνας» από το «Κίτιον» κερδίζοντας την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 σετ και μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την κορυφή.

Σπουδαίες οι «Κυρίες» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς κέρδισαν την Τρίτη στο «Κίτιον» την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-0 σετ και έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή στην 8η αγωνιστική και πρώτη του Β’ Γύρου. Η Ανόρθωση βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Με εναλλασσόμενη υπεροχή πραγματοποιήθηκε το πρώτο σετ, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να ελέγχει στα αρχικά στάδια και να προηγείται με 15-12, με την Ανόρθωση να ανακάμπτει κερδίζοντας 19-25 προηγούμενη 1-0 στα σετ.

Μεγάλη ανατροπή
Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στο δεύτερο σετ και οι καλές άμυνες της Μοσφιλιώτη έδωσαν την ευκαιρία στις συμπαίκτριες της να προηγηθούν 11-09. Ένα λάθος της Πατσέκο και καρφί της Καρπεντιέρ έδωσε «αέρα» πέντε πόντων στην Τεχνοοικία ΑΕΚ 15-10. Οι «κιτρινοπράσινες» με δυο άσσους της Ιωάννου διατήρησε το προβάδισμα σε 18-14. Η Ανόρθωση προ του φάσματος της απώλειας του σετ αντέδρασε και με όπλο το σερβίς, κατάφερε με άσους της Μπρατούνχινα να προηγηθεί 23-24 και με λάθος της Μάγκνιτς να κερδίσει με 23-25 και να αυξήσει το προβάδισμα της σε 2-0 σετ.

Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε καλύτερα στο τρίτο σετ και πήρε ένα ισχνό προβάδισμα δυο πόντων, αλλά η Μπρατούνχινα ήταν εκπληκτική και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της. Η Ανόρθωση έπαιζε πλέον με την ψυχολογία και με ένα μπλοκ της Σταυρινίδου, άσο της Μπρατούνχινα και λάθος της Ριπνάγια προηγήθηκε 07-11. Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ με την Ανόρθωση να προηγείται 19-21. Με άσο της Σταυρινίδου, οι «Κυρίες» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς αρχικά προηγήθηκαν με 21-24, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να ισοφαρίζιε με την Μάγκνιτς σε 24-24. Η Καετάνο ωστόσο είχε τις λύσεις και οδήγησε την Ανόρθωση σε μια σπουδαία νίκη 3-0 σετ αφού κέρδισε με 27-25.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 ΣΕΤ:19-25, 23-25,25-27

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ.ΧΟΛΟΣΙ): Ριαλά, Μάγκνιτς, Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Ιωάννου, Ριπνάγια – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.- Αλλαγές: Δημητρίου, Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Καετάνο, Πατσέκο, Ιωάννου, Κόρντουν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...