Home Γυναίκες Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί
Γυναίκες

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Τρεις ημέρες μετά τον εξ ανσβολής τους αγώνα για την 2η αγωνιστική, (σ.σ. κέρδισε εκτός η Ανόρθωσις με 0-3) η ομάδα μας τα λέει εκ νέου με την Αναγέννηση για την 9η αγωνιστική στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσις (ΑΤΙ). Φαβορί είναι η ομάδας που καλείται ωστόσο να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Η ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς ανέβηκε ήδη στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς και ζητεί άλλο ένα τρίποντο με στόχο την κορυφή. Η σοβαρότητα διακρίνει τη «Μεγάλη Κυρία» και είναι αυτό είναι το μεγάλο της όπλο.

Ο Σέρβος κόουτς έχει στη διάθεσή του τις: 1. Ρ.Οικονομίδου, 2. Μ. Παπαγεωργίου, 3. Ελ. Κολοκοτρώνη, 4. Δαϋίδ, 5. Βούκοβιτς, 6. Κόρντουν, 7. Βασιλείου, 8. Κωνσταντίνου, 9. Κακουρή, 10. Κοντού, 11. Μαρ.Κολοκοτρώνη, 12. Σταυρινίδου, 13.Μπρατούνχινα, 14.Κ. Γιασουμή, 15. Κωνστσντίνου, 16. Ν. Γιασουμή.

H Αναγέννηση θα πάει στη Λευκωσία με στόχο μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή του περασμένου Σαββάτου. Η Έλενα Φραντζέσκου θα ταξιδέψει με τις:

1. M. Λουκά, 2, Ττόφια, 3, Αντωνίου, 4. Δημητρίου, 5. Χρυσοστόμου, 6.Παπαλεοντίου, 7. Φέντορτσιουκ, 8. Ειρ. Λουκά, 9. Χαννίδου, 10. Χριστοφή, 11.Χατζηθωμά, 12. Οικονόμου, 13. Μάρκου, 14. Ευσταθίου, Παπαγιάννη.

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...