Home Άντρες Έβγαλε ψυχή, λύγισε στις λεπτομέρειες
Άντρες

Έβγαλε ψυχή, λύγισε στις λεπτομέρειες

Σε ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα η ομάδα μας έβγαλε ψυχή και μαχητοκότητα όμως λύγισε στις λεπτομέρεις μέσα στην Πάφο,

Το τελικό αποτέλεσμα 3-2 σετ υπέρ του Παφιακού (25-27, 22-25, 25-19, 25-16, 19-17) δείχνει την επιμονή και τη θέληση και των δύο ομάδων, καθώς και την ένταση του αγώνα.

1ο σετ (25-27): Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και κατόρθωσε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-27. Η πίεση από τη γραμμή του σερβίς και η καλή άμυνα έδωσαν στην ομάδα το προβάδισμα, παρά τις προσπάθειες του Παφιακού να μείνει κοντά στο σκορ. Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα μας να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της στα κρίσιμα σημεία.

2ο σετ (22-25): Το δεύτερο σετ ήταν εξίσου αμφίρροπο, με την ομάδα μας να συνεχίζει το σερί της και να παίρνει προβάδισμα 0-2 στα σετ. Ο Παφιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά η ομάδα μας παρέμεινε συγκεντρωμένη στις κρίσιμες φάσεις και ήταν αποτελεσματική στην επίθεση, κλείνοντας το σετ με 22-25.

3ο σετ (25-19): Στο τρίτο σετ, ο Παφιακός αντέδρασε και ανέβασε το επίπεδό του. Με περισσότερη συγκέντρωση η ομάδα της Πάφου πήρε κεφάλι από νωρίς στο σετ και μείωσε σε 1-2 με σκορ 25-19.

4ο σετ (25-16): Ο Παφιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο τέταρτο σετ. Με την ψυχολογία με το μέρος του και με σταθερή απόδοση ο Παφιακός , κέρδισε το σετ με 25-16, φέρνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

5ο σετ (19-17): Το τάι μπρέικ ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Το σετ ήταν γεμάτο ένταση, καθώς οι πόντοι ήταν εναλλασσόμενοι και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει σημαντικά στο σκορ. Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας καθώς στα πρώτα στάδια του πέμπτου σετ έχασε τον Mauricio Viller με τραυματισμό. Τότε ο νεαρός πετοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Κοντός κλήθηκε να μπει στα βαθιά. Τελικά, ο Παφιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 19-17, μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε.

Από τον χθεσινό αγώνα κρατάμε την μαχητικότητα και το πάθος που έδειξε η ομάδα μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε σίγουροι πως με τον κόσμο στο πλευρό της, με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή η ομάδα μας θα εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Έναρξη με σουπερ ντέρπι !

Με έναν συναρπαστικό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Παφιακό, η ομάδα μας...

Στην Ανόρθωση ο Χαραλαμπίδης

Ανακοίνωση Μεταγραφής Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Πετόσφαιρα είναι στην ευχάριστη...

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας μας

Πραγματοποιήθηκε χθές ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο,...

23ο τουρνουά “Ευάγγελος Φλωράκης”

Στο 23ο τουρνουά “Ευάγγελος Φλωράκης”, εις μνήμη του αείμνηστου αντιστράτηγου, θα συμμετάσχει...