Home Ακαδημίες Μεγάλη επιτυχία το πρώτο τουρνουά “Bring your friend!”
Ακαδημίες

Μεγάλη επιτυχία το πρώτο τουρνουά “Bring your friend!”

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία το πρώτο τουρνουά “Bring your friend!” της Ανορθωσις Πετοσφαίρας στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φέρουν έναν φίλο τους και να αγωνιστούν μαζί ως ομάδες, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για το βόλεϊ.

Οι ομάδες που σχηματίστηκαν συνδύασαν την ομαδικότητα με το κέφι, ενώ υπήρχαν στιγμές έντονου συναγωνισμού αλλά και χαμόγελα σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Η πρωτοβουλία αυτή κατάφερε να ενισχύσει τις φιλίες και να δημιουργήσει νέους δεσμούς, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή στο άθλημα και τη συλλογική εμπειρία.

Το τουρνουά έκλεισε με πολλές θετικές εντυπώσεις, με τους μικρούς μας φίλους να εκφράζουν την επιθυμία τους για περισσότερες αντίστοιχες διοργανώσεις στο μέλλον. Η Ανορθωσις Πετοσφαίρα ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και τους φίλους τους για τη συμμετοχή τους και ανυπομονεί για την επόμενη συνάντηση!

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Καλύτερος Έφηβος ο Γιώργος Χριστοφόρου

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου συγχαίρει θερμά τον Γιώργο Χριστοφόρου για...

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #anorthosis #famagusta #Volleyball #support #our #effort

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...

Bring your friend!

Η Πετοσφαιρικη Ανορθώσις διοργανώνει το πρώτο τουρνουά “Bring your friend!” στις 6...