Home Ακαδημίες Για το νικηφόρο σερί οι κ14-Eπιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι κ16
Ακαδημίες

Για το νικηφόρο σερί οι κ14-Eπιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι κ16

Με δύο αγώνες συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση οι ομάδες κάτω των 14 και κάτω των 16 ετών της Ανόρθωσης στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ροτσίδη Μάμμαρη στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι παγκορασίδες κάτω των 14 ετών, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους, όπου μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα κορίτσια της Άντρης Δημητρίου και της Κικής Δημητρίου είχαν επικρατήσει την προηγούμενη εβδομάδα της Ομόνοιας με 2-0 σετ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ.

Από την άλλη, οι κορασίδες της Μάρως Αποστολίδου και της Ιωάννας Κωνσταντίνου, μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας με 3-1 από την Ομόνοια εκτός έδρας, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να ανέβουν βαθμολογικά, αφού η διαφορά από την πρώτη θέση έχει ανοίξει στους έξι βαθμούς.

Με δεδομένο ότι στην επόμενη φάση περνούν οι πρώτες δύο ομάδες είναι επιτακτική ανάγκη το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Ροτσίδη για να ανέβουμε βαθμολογικά και να αξιοποιήσουμε τυχόν απώλειες της Ομόνοιας, που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...

Το Πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πιο κάτω θα βρείτε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων...