Home Ακαδημίες Ο απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων-Έγινε η κλήρωση για U16 και U14
Ακαδημίες

Ο απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων-Έγινε η κλήρωση για U16 και U14

Μία ήττα και δύο νίκες ήταν ο απολογισμός των αναπτυξιακών τμημάτων της Ανόρθωσης (Κλιμάκιο Λευκωσίας) το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Τα U18 ηττήθηκαν από την Ανόρθωση (Κλιμάκιο Λεμεσού), με 3-0 σετ και έμειναν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους, κάτι που σημαίνει ότι στην τελική φάση θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5 έως 8.

Η ομάδα του Κλιμακίου Λεμεσού ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε το Κλιμάκιο της Λευκωσίας. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, στην Αγλαντζιά, ενώ το Κλιμάκιο Λευκωσίας θα αναμετρηθεί και με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Από την άλλη, τα U16 και τα U14 επιβλήθηκαν του Ροτσίδη Μάμμαρη με 2-0 σετ στους αγώνες που έγιναν την Κυριακή, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Τα U14 τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους, πίσω από τον Δικέφαλο Γερίου και μπροστά από την Ολυμπιάδα Νεάπολης, ενώ τα U16 στην πρώτη, πάνω από τον Δικέφαλο και την Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Τη Δευτέρα έγινε η κλήρωση για την επόμενη φάση, που θα είναι νοκ άουτ, με τα U14 να κληρώνονται με τον ΑΠΟΚ.Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας την 1η Απριλίου και ο επαναληπτικός στο Σωτήρειο, στις 8 του ίδιου μήνα.

Τα U16 κληρώθηκαν με την Αναγέννηση Δερύνειας, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Δερύνεια το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου και τον επαναληπτικό στις 29 Μαρτίου στο Σωτήρειο.

Related Articles

Γονείς και παιδιά μαζί στο γήπεδο!

Γονείς και παιδιά μαζί στο γήπεδο! Μια ξεχωριστή μέρα για παιδιά και...

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Εβδομαδιαία Απότελέσματα

(18/04/2024) Κ18 Κορίτσια Α’ Όμιλος: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Απόλλων 0-3 Σετ 1:...

Ανασκοπήση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων

Πλησιάζει σιγά σιγά η μέρα που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των...