Παρασκευή , 8 Δεκέμβριος 2023
Home Ακαδημίες 2η Θέση Στο Πρωτάθλημα Νεανίδων
Ακαδημίες

2η Θέση Στο Πρωτάθλημα Νεανίδων

Μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας με 0-3 επί της Ολυμπιάδας Ν. την Μ. Τετάρτη 20/4, η ομάδα μας κατέκτησε και μαθηματικά τη 2η θέση στο παγκύπριο πρωτάθλημα U18 Νεανίδων.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, στο προπονητικό τιμ και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Σε μια δύσκολη αγωνιστικά χρονιά και με πολλά απρόοπτα, τραυματισμούς και απουσίες αθλητριών, τα κορίτσια μας έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο με την καθημερινή τους προσπάθεια, παίζοντας εξαιρετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων θα γίνει την τελευταία αγωνιστική, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ανόρθωση κλιμάκιο Λευκωσίας στη Λευκωσία.

Το τμήμα U18 Νεανίδων, αποτελειται κυρίως από αθλήτριες που βρίσκονται στην ομάδα μας πάνω από μια δεκαετία, ανελίχθηκαν και διακρίθηκαν μέσα από τα τμήματα των ακαδημιών μας στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, ξεκινώντας από την ηλικία των 5-6 χρονών.

Οι ομάδες μας στηρίζονται διαχρονικα στα βλαστάρια μας, που ξεπηδούν από το φυτώριο των ακαδημιών μας και ξέρουν ότι πάντα η ομάδα της Ανόρθωσης Πετόσφαιρας θα είναι δίπλα τους και θα τις στηρίζει, στα εύκολα και στα δύσκολα, εντός και εκτός γηπέδων.

Η κατάκτηση τίτλων και ψηλών θέσεων στην κατάταξη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις υπό την καθοδήγηση των προπονητών και προπονητριών της ομάδας, η ομάδα μας κατέκτησε τα τελευταία χρόνια πολλούς τίτλους σε U14, U16 και U18 ενώ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη σε όλες τις βαθμίδες τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια.

Για πληροφορίες και εγγραφές στις ακαδημίες μας για αγόρια και κορίτσια 5-16 ετών μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 99550002.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (29/11/2023) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Μαραθώνας Κ.Β. vs Ανόρθωσις Πετόσφαιρα 0-3...

Ταξίδι στην Λάρνακα με στόχο το διπλό για την πρωτιά

Στη Λάρνακα εκστρατεύουν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου οι ομάδες κάτω των 14...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22/11/2023) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Δίας Έμπας 3-1...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (15/11/2023) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Ομόνοια 3-0 Σετ...