Home Ανακοινώσεις Σημαντική νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι
ΑνακοινώσειςΆντρες

Σημαντική νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Την 5η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ψες βράδυ στο ¨Θεμιστόκλειο¨ αθλητικό κέντρο η ομάδα μας , κερδίζοντας την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα με 3-1 σετ.

Σε ένα κλασσικό ντέρμπι όπως προστάζει η ιστορία των 2 ομάδων είχαμε ψες βράδυ για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π Πετόσφαιρας αντρών.

Δυναμικά ξεκίνησε τον αγώνα η Σαλαμίνα αιφνιδιάζοντας την ομάδα μας που παρουσιάστηκε νωθρή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σετ δίνοντας την ευκαιρία να πάρει το σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ σαφώς αλλαγμένη προς το καλύτερο η ομάδα μας , ισοφάρισε σε 1-1 κερίζοντας με (25-15).

Στο τρίτο σετ η Σαλαμίνα ανέβασε απόδοση και πίεσε την ομάδα μας , αλλά η ανωτερότητα της ομάδας μας έφερε το 2-1 στα σετ (25-20) κεδίζοντας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε πιο οργανωμένη και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της κατάφερε να πάρει το σετ και τον αγώνα 3-1 σετ (25-20) .

Δεν έθελξε με την απόδοση της η ομάδα μας , και ίσως ρόλο να έπαιξε και το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Στα ενθαρυντικά είναι η πέμτη συνεχόμενη νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή και τα μεγάλα ποσοτά βελτίωσης που υπάρχουν ενόψει των επόμενων ντέρμπι.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...