Home Γυναίκες Έπαιξαν σαν πρωταθλήτριες
Γυναίκες

Έπαιξαν σαν πρωταθλήτριες

Παίζοντας σαν πρωταθλήτριες οι παίκτριες της Ανόρθωσης κέρδισαν στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας την Robo Markets ΑΕΛ με 3-0 σετ και έχει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Φουριόζα μπήκε η Ανόρθωση μη αφήνοντας περιθώρια στην Robo Markets ΑΕΛ. Παίζοντας ολοκληρωτικό βόλεϊ η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε στο πρώτο σετ με 25-05 και έδειξε τις διαθέσεις της.

Η Ανόρθωση έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και στο δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να το κερδίσει με 25-13 γράφοντας το 0-2 απέναντι σε μια Robo Markets ΑΕΛ που δεν έβρισκε καθόλου λύσεις.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο σετ με τις πρωταθλήτριες να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και να κερδίζουν την Robo Markets ΑΕΛ που επιχείρησε αλλαγές με 25-16 και να κερδίζουν με 3-0 σετ.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Robo Μarkets ΑΕΛ 3-0 (25-05, 25-13, 25-16)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κορντούν, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου, Μπούραζερ- Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κακουρή.

 

Related Articles

Δύσκολη νίκη απέναντι στον Άρη και συνέχεια στο αήττητο σερί

Δύσκολη νίκη με σκορ 3-2 σετ πέτυχε η Ανόρθωση με αντίπαλο τον...

Η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Άρη στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος

Τον Άρη Πολεμίου φιλοξενεί η ομάδα μας, στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος,...

Τέσσερα στα τέσσερα για την Ανόρθωση στη δεύτερη φάση-Νίκη επί της Lemesos

Την τέταρτή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη δεύτερη φάση μέτρα η...

Τελευταία εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Lemesos Volleyball

To τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι δίνει η Ανόρθωση (20:00), απέναντι στην...