Home Γυναίκες Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στις λεπτομέρειες
Γυναίκες

Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στις λεπτομέρειες

Σε ένα αγώνα διαφήμιση του αθλήματος, η Ανόρθωση αν και πάλεψε τον κάθε πόντο, δέχτηκε την ήττα με 3-1 σετ από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών

Με διάθεση να παίξουν καλό βόλεϊ στο ντέρμπι μπήκαν οι δυο ομάδες στο ντέρμπι. Το σετ ήταν αμφίρροπο αλλά η Ανόρθωση κατόρθωσε να προηγηθεί 22-19. Στο σημείο εκείνο οι Λαρνακείς «κλείδωσαν» την Καετάνο και με πολύ καλή την Καρπεντιέρ κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να κερδίσουν με 23-25 κάνοντας το 0-1.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ άρχισε καλύτερα στο δεύτερο σετ προηγούμενη με 0-2 σετ αλλά σταδιακά η Ανόρθωση με ώθηση από τις εξαιρετικές άμυνες της Δαϋίδ και τα τελειώματα, Πατσέκο, Μπρατούνχινα προηγήθηκε με 14-09. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ με όπλο το σερβίς χάλασε την υποδοχή της ομάδας μας και κατάφερε να γυρίσει το σετ 16-17. Στο σημείο εκείνο η Ανόρθωση ανασυντάχθηκε και αφού βελτίωσε το μπλοκ και εκμεταλλευόμενη λάθη των Λαρνακέων κέρδισε με 25-18 ισοφαρίζοντας το ντέρμπι σε 1-1.

Η ομάδα της Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε κάπως καλύτερα στο τρίτο σετ και εξασφάλισε διαφορά τεσσάρων πόντων εφτά πόντων 04-11. Οι «κιτρινοπράσινες» περιόρισαν την Καετάνο και αύξησαν σε 06-14. Το σερβίς όμως της Μπρατούνχινα και η άνοδος της Εσθονής έφερε την ομάδα της σε απόσταση αναπνοής 20-23. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ωστόσο ήταν πιο ψύχραιμη στα σημεία και έτσι πήρε το σετ με 20-25 και το προβάδισμα με 1-2.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση προηγήθηκε 10-05 δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ με σερί 00-04 να μειώνει σε 10-09. Η Ανόρθωση κατάφερε εκ νέου να ξεφύγει με τρεις πόντους 15-12, αλλά η Καρπεντιέρ μείωσε σε 15-14 με συνεχόμενους πόντους. Η Ανόρθωση με την Καετάνο διατηρούσε τον έλεγχο, αλλά η Τεχνοοικία ΑΕΚ κυρίως με τις Καρπεντιέρ και Ριπνάγια κατάφεραν να ισοφαρίσουν 18-18.

Το σετ είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να ξεφεύγει με 22-24 αλλά την Ανόρθωση να αντιδρά και να ισοφαρίζει. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενες έδειξαν και πάλι να είναι πιο ψύχραιμες στις λεπτομέρειες, παίρνοντας έτσι το σετ με 25-27 και τη νίκη στο ντέρμπι με 1-3.

ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 1-3 Σετ:1ο 23-25, 2ο 25-18, 3ο 20-25, 4ο 25-27

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Πατσέκο, Καετάνο, Ιωάννου, Κορντούν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Kακουρή, Χριστοπούλου.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ. ΧΟΛΟΖΥ):Ριαλά, Καρπεντιέρ Στ. Ιωάννου, Ν.Στυλιανού,Μάγκνιτς, Ριπνάγια – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη, Καπιτανή. – Αλλαγές: Πέτρου, Κέζου, Δημητρίου.

Related Articles

O τίτλος στις Παγκορασίδες περνά από τη Λεμεσό-Δοκιμάζονται στο Γέρι οι Κορασίδες

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση, πριν την διακοπή ενόψει...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...