Home Άντρες Διψασμένοι για τη νίκη!
Άντρες

Διψασμένοι για τη νίκη!

vsAEK

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αποψινού (20:00) αγώνα με την Χάποελ Κφαρ Σάμπα, στα πλαίσια του δευτέρου γύρου του CEV Challenge Cup. Οι πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού δηλώνουν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση και διψασμένοι για μια νίκη, η οποία θα βάλει τα θεμέλια για την πρόκριση στον επαναληπτικό της 18ης Νοεμβρίου.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά ποτέ σε πετοσφαιρικό επίπεδο, τα είπαν ωστόσο μεταξύ τους ποδοσφαιρικά! Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική Χάποελ Κφαρ Σάμπα συναντήθηκε με την ποδοσφαιρική Ανόρθωση στο κατεχόμενο σήμερα ΓΣΕ. Στην πετόσφαιρα, η Μεγάλη Κυρία βρέθηκε αντιμέτωπη με μια άλλη Ισραηλινή ομάδα, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, χάνοντας την πρόκριση με δύο ήττες.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και η είσοδος είναι ορισμένη στα €10 για τους ενήλικες και €5 για τα παιδιά. Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος ισχύουν κανονικά.

Related Articles

Δεν τα κατάφερε η κυρία να προκριθεί στον τελικό

🔵⚪ Δεν τα κατάφερε η κυρία να προκριθεί στον τελικό ⚪🔵 Την...

Ζει και αναπνέει για τον αυριανό ημιτελικό

🔵⚪Ζει και αναπνέει για τον αυριανό ημιτελικό⚪🔵   Μετά την πανηγυρική πρόκριση...

Πανηγυρική πρόκριση στο Final-4, με Θεμιστόκλειο καμίνι

🔵⚪ Πανηγυρική πρόκριση στο Final-4, με Θεμιστόκλειο καμίνι⚪🔵 Οταν το ηφαίστειο εκρήγνυται...

Απόψε όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ενα καμίνι Θεμιστόκλειο

🔵⚪Απόψε όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ενα καμίνι Θεμιστόκλειο ⚪🔵 Σε ενα...