Home Ακαδημίες Πρωταθλητές οι Παίδες
Ακαδημίες

Πρωταθλητές οι Παίδες

pedes final 8Η Ανόρθωσις κατέκτησε το πρωτάθλημα κατηγορίας αγοριών κάτω των 17 χρόνων νικώντας στον τελικό την Ολυμπιάς Φρενάρους με 2-1 σετ.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις καλύτερη ως ομάδα και με επιθετικές αιχμές τους Αναστασιάδη, Ζορπή και Στρουγκάρεβιτς επικράτησε σχετικά εύκολα στο πρώτο σετ με 25-10 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στο δεύτερο σετ η Ολυμπιάς Φρενάρους μπήκε δυνατά και χάρις στις επιθετικές προσπάθειες του Αδάμου απέκτησε ένα σημαντικό προβάδισμα στο σετ 22-17. Η Ανόρθωσις έκανε την αντεπίθεσή της καταφέρνοντας να ισοφαρίσει 22-22 και το σετ πήρε δραματική μορφή αφού οι δύο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς σε ισοπαλία. Τελικά η Ολυμπιάς πιο ψύχραιμη κέρδισε το σετ 26-24 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.
Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάς Φενάρους ξεκίνησε με ένα πολύ καλό ρυθμό γεγονός που της έδωσε το αρχικό προβάδισμα με 7-4. Η Ανόρθωσις αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 8-7. Η συνέχεια ήταν δραματική αφού οι δύο ομάδες εναλάσσονταν το προβάδισμα στο σκορ. Η Ανόρθωσις ξέφυγε 11-9 και κατάφερε να κερδίσει το σετ με 15-12 και μαζί και τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ κ.Δαμιανός Χατζηδαμιανού, μαζί με τον εκπρόσωπο του ΚΟΑ και υπέυθυνο του ΕΣΥΑΑ Δρ. Κώστα Σολωμού και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΠΕ κ. Πανίκο Παπέττα.

Ανόρθωσις (Στέργιος Φραγκέσκου): Τζ.Αναστασιάδης, Αθανασίου, Στρουγκάρεβιτς, Ζορπής, Αντωνίου, Κωνσταντίνου (λίμπερο Παρλάς) (Ευδώρου, Κοράδου, Δημητρίου, Χατζηθεοδοσίου, Α.Αναστασιάδης)

vice president of merchandising for AEG

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...