Home Ανακοινώσεις Στο καλό «Προκόπη»
Ανακοινώσεις

Στο καλό «Προκόπη»

Η Επιτροπή Βόλεϊ Ανδρών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει και δημόσια τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Προκοπίου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, «κουβαλώντας» μαζί του το καημό της επιστροφής εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, την Αμμόχωστο.
Ο Γιώργος Προκοπίου θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και ανιδιοτελείς μορφές της Ανόρθωσης, αφού την υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής την περίοδο 1952-62, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1979 μέχρι το 1989 και ήταν ο μακροβιότερος Γυμνασίαρχος στο Αντώνης Παπαδόπουλος (από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι πρόσφατα).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ο θανών, ευρύτερα γνωστός ως «Προκόπης» φοίτησε σε γυμνάσιο στο Βαρώσι, εκεί όπου έκανε οικογένεια και παρέμεινε μέχρι το 1974 που έγινε η βάρβαρη τούρκικη εισβολή, η οποία τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι του. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Λάρνακα.
Ο Γιώργος Προκοπίου καταγόταν από την Καλοψίδα και ήταν επί σειρά ετών γυμασίαρχος της ομάδας μας όπως και μέλος του Συλλόγου μας.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη, στις 15:00, στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λάρνακα.
Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η Επιτροπή Βόλεϊ Ανδρών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλληπτήρια στους οικείους του αείμνηστου Γεώργιου Προκοπίου και ιδιαίτερα προς τον υιό του, Γιάννο Προκοπίου, ο οποίος προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο χώρο του βόλεϊ για 27 περίπου χρόνια, ως Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...