Home Ανακοινώσεις Σπουδαία νίκη
ΑνακοινώσειςΆντρες

Σπουδαία νίκη

Σε ένα αγώνα αντάξιο της φήμης των 2 ομάδων η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία νίκη στο ¨Αφροδίτη¨ απέναντι στον Παφιακό σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας και φέρνοντας τις νίκες στο 3-3 , μεταφέροντας την υπόθεση πρόκριση στο ¨Θεμιστόκλειο¨.

Ήταν ένας πολύ κρίσιμος αγώνας αφού με νίκη του Παφιακού , η ομάδα μας θα έμενε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο κ. Χριστοφιδέλης προετοίμασε κατάλληλα τους πετοσφαιριστες μας τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό  επίπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα μας να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την νίκη.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ δυνατη και χωρίς λάθη καταφέρνοντας να πάρει το πρώτο σετ με 25-19. Στο δεύτερο σετ ο Παφιακός παρουσιάστηκε καλύτερος και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 (25-19). Στο τρίτο σετ οι 2 ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες με τον Παφιακό στις λεπτομέριες να καταφέρνει να κερδίζει 25-23.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας φτάνοντας σε πολύ ψιλά επίπεδα απόδοσης έφερε το παιχνίδι στα ίσα κερδίζοντας το σετ με 25-20 οδηγώντας τον αγώνα στο ται μπρέικ.

Στο 5ο και τελευταίο σετ η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει το σετ και τον αγώνα με 15-13 φέρνοντας την υπόθεση πρόκριση το ¨ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ¨

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή στο ¨Θεμιστόκλειο¨και αρχίζει στις 20:00

Γραφείο τύπου πετόσφαιρας

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...