Home Άντρες ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΦΕΛΗ
Άντρες

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΦΕΛΗ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ψες βράδυ η ομάδα μας στο ντέρμπι της αγωνιστικής , αφού κέρδισε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ με 3-2 σετ.

Με τους καλύτερους οιονούς ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας , αφού επέβαλε τον ρυθμό της και πήρε τα πρώτα 2 σετ με 25-19 και 26-24 κάτι που προδίκαζε ότι το παιχνίδι είχε πάρει την πορεία του. Προ του φάσματος της ήττας , η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ανέβασε ρυθμούς και σε συνδυασμό με τα πολλά ατομικά λάθη των πετοσφαιριστών μας έφερε το παιχνίδι στα ίσα  , ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2 σετ.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ταϊ μπρέικ η ομάδα μας παρουσίασε και πάλι το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο , και σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή παρουσία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ πήρε το σετ και τον αγώνα με 3-2 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Χρυσοστόμου, Sanica, Ζηκάκης, Glivenko, Χριστοφόρου, Viller – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Κοντός, Χρ. Σαββίδης,Παστελλάς, Δημητρίου, Χατζηφιλίππου.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα , είναι και η συμμετοχή του 14χρονου Ορέστη Παστελλά στην θέση του Πασαδόρου , κάτι που φανερώνει ότι η Ανόρθωσις πιστεύει και εμπιστεύεται τα δικά της παιδιά.

ΥΓ. Η επιτροπή πετόσφαιρας και οι πετοσφαιριστές της ομάδας μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για την δυναμική παρουσία και βοήθεια στην ομάδα μας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...