Home Ανακοινώσεις Η Θέση Της Ανόρθωσης Σχετικά Με Τα Επεισόδια
Ανακοινώσεις

Η Θέση Της Ανόρθωσης Σχετικά Με Τα Επεισόδια

Anorthosis - Fener 39Η θέση της Ανόρθωσης σχετικά με τα επεισόδια στον πετοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωσις-Ομόνοια

Την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, οι ομάδες της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας έδωσαν πετοσφαιρικό αγώνα στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, στα πλαίσια των play off του πρωταθλήματος αλλά δυστυχώς, η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του.

Λόγω  της κρισιμότητας του παιχνιδιού, το Σωματείο μας έλαβε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ασφαλείας ενώ ζήτησε και τη συνδρομή της Ομόνοιας και της Αστυνομίας, για την ομαλή διεξαγωγή του.

Ο αγώνας διεξήχθη και τελείωσε  σε  αθλητοπρεπή πλαίσια, χωρίς καμία διακοπή ή ρίψη αντικειμένων από τις εξέδρες παρά τις προκλήσεις μερίδας νεαρών οπαδών των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ήταν στο γήπεδο αντικανονικά κατόπιν πρόσκλησης από την επίσημη Ομόνοια.

Δυστυχώς δέκα περίπου λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ η διαδικασία αποχώρησης των φιλάθλων από το γήπεδο ήταν ομαλή με τους πλείστους να έχουν αποχωρήσει, οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας που βρίσκονταν εκτός του γηπέδου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, εισέβαλαν παράνομα από την Δυτική θύρα του σταδίου και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Φορώντας κράνη και κουκούλες κρατώντας ξύλα, πέτρες, ρόπαλα, λοστούς, φωτοβολίδες και εκτοξεύοντας διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα με εκτοξευτές, επιτέθηκαν αδιακρίτως σε οποιονδήποτε έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να κτυπήσουν μεταξύ άλλων ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα που αποχωρούσαν από το γήπεδο, να εκφοβιστούν παιδιά και να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές τόσο στο γήπεδο, όσο και στα οχήματα φίλων και οπαδών της Ανόρθωσης τα οποία βρέθηκαν στο διάβα τους.

Θέλουμε να καταδικάσουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια και να ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία, όχι μόνο αυτών που πρωταγωνίστησαν, αλλά και όσων οι πράξεις και παραλήψεις οδήγησαν σε αυτά. Δυστυχώς παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις μας προς την Αστυνομία, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν λήφθηκαν τα απαιτούμενα μέτρα για προστασία του Γηπέδου και των ατόμων μέσα σ’ αυτό.

Εκφράζουμε ως επίσημη Ανόρθωσις τη συμπάθειά μας σε όσους τραυματίστηκαν από τα επεισόδια και σε όσους εκφοβίστηκαν από τα όσα αντίκρισαν. Θλιβόμαστε για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν πρώτα στις περιουσίες των φίλων της ομάδας μας που με θυσίες μας στηρίζουν τόσα χρόνια, αλλά και στο γήπεδο που με τόσο κόπο συντηρούμε στην προσφυγιά.

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε  τους φιλάθλους μας και ιδιαίτερα του οργανωμένους για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και που με την συμπαράσταση τους έσπρωξαν την ομάδα μας στη σπουδαία νίκη και τους καλούμε να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας με την ίδια καλή συμπεριφορά και σε μελλοντικούς αγώνες.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...