Home Γυναίκες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η Ανόρθωση!
Γυναίκες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η Ανόρθωση!

 
Η Ανόρθωση είναι η πρωταθλήτρια της σεζόν 2017-18!
Η «Μεγάλη Κυρία» με την επιβλητική νίκη της επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018  κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημα στην ιστορία της επιστρέφοντας στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ μετά από πέντε χρόνια. Τελευταία κατάκτηση ήταν αυτή του 2013 ενώ προηγήθηκαν τα πρωταθλήματα του 2002, 2004, 2006 και 2010.
 
Οι κοπέλες του Αλ. Μπόσκοβιτς με 49 αθμούς ξέφυγαν πέντε από τη δεύτερη θέση και στην τελευταία αγωνιστική η διαφορά δεν ανατρέπεται. Ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής με την Robo Markets ΑΕΛ θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού θα απονεμηθεί το τρόπαιο.
 
Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο σετ και με πειστική εμφάνιση έδειξε πόσο πολύ θέλει τον τίτλο. Πήρε διαφορά και «τέλειωσε» σε 25 λεπτά το σετ με 25-18 κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που θέλει. 
 
Καμιά δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Ανόρθωση στο δεύτερο σετ. Αποδίδοντας καταπληκτικό βόλεϊ η «Κυρία» δεν άφησε περιθώρια στις Λαρνακείς. Η Ανόρθωση κέρδισε με 25-17 σε 27 λεπτά και έβαλε βάσεις κατάκτησης πρωταθλήματος με το 2 -0  σετ.
 
Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση δεν άφησε την Τεχνοοικία ΑΕΚ να πιστέψει και παρά την καλή προσπάθεια των «κιτρινοπράσινων» οι «κυανόλευκες κέρδισαν με 25 -20 και πήραν τη νίκη τίτλου με 3-0 σετ.
AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(25-18, 25-17, 25-20
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):  Βασιλείου, Καετάνο, Ιωάννου, Μπούραζερ, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές:
 
ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ι. ΚΟΥΜΗΣ): Στ. Ιωάννου, Καρπεντιέρ,Μάγκντιτς,Ριπνάγια, Ριαλά,- Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. –Αλλαγές: Πέτρου, Δημητρίου.
 .

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...