Home Ακαδημίες ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ 2020-2021 (βίντεο)
ΑκαδημίεςΑνακοινώσειςΓυναίκες

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ 2020-2021 (βίντεο)

Το γυναικείο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας έχει ολοκληρωθεί με εντυπωσιακό τρόπο για την ομάδα της Ανόρθωσης Πέτόσφαιρα.

Η κατάκτηση της 3ης θέσης σε γυναικείο πρωτάθλημα μόνο με τις αθλήτριες των κατηγοριών U18 και  U16 αποτελεί σίγουρα μια τεράστια επιτυχία. Σε μια δύσκολη χρονιά και με τις αναβολές των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, τα κορίτσια της Ανόρθωσης Πετόσφαιρας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πρωτάθλημα ως γυναικεία ομάδα…και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Τα λόγια των παικτριών  έδειχναν τη διάθεσή τους από την αρχή… “είμαστε τυχερές, θα μπορούσε να είμαστε σπίτι…πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο μας για φέτος…να τα δίνουμε όλα σε κάθε προπόνηση γιατί την επομένη μπορεί να μας σταματήσουν…έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μαζί καθημερινά και πρέπει να το εκτιμούμε”….και τα λόγια τους έγιναν πράξη.  Πρώτα στις προπονήσεις με μέγιστη προσπάθεια και πειθαρχία, αλλά πάνω απ’ όλα… καλή διάθεση.

Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν και στο γήπεδο στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος. Οι νεαρές παίκτριες των U18 και U16 ύψωσαν το ανάστημά τους στο γυναικείο πρωτάθλημα και έγιναν σημείο αναφοράς για θετικά σχόλια από φίλους και αντιπάλους του χώρου της πετόσφαιρας…για την ποιότητά στο παιχνίδι τους και το θέαμα που προσέφεραν (αξιέπαινη η δουλειά των προπονητών της ομάδας), για το ήθος τους και πάνω απ’ όλα για το ότι έδειχναν να απολαμβάνουν το κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο τους για τη φετινή χρονιά…όπως είχαν υποσχεθεί.

Μαζί με όλα τα παραπάνω ήρθαν και τα εντυπωσιακά αποτελέματα. Η ομάδα της Ανόρθωσης Πετόσφαιρας πέτυχε 14 !!! συνεχόμενες νίκες και τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακολούθησε η πρόκριση στην τελική φάση με 4 ομάδες όπου η Ανόρθωση Πετόσφαιρα, παίρνοντας βαθμούς από όλες τις ομάδες,τερμάτισε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Αναμφίβολα, ήταν μια ομάδα που ξεχώρισε για την αγωνιστικότητα, το πάθος και το θέαμα που προσέφερε στο γήπεδο. Μια ομάδα από κορίτσια λυκείου που επέστρεφαν μεσάνυχτα από δύσκολους εκτός έδρας αγώνες των 5 σετ και το άλλο πρωί ήταν στην τάξη για μάθημα…που έφευγαν από τις προπονήσεις και έτρεχαν στα φροντιστήρια ή μπροστά από μια οθόνη μέχρι αργά το βράδυ και μετά έπρεπε να μελετήσουν.

Η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν τις βοήθησε να αντέξουν μέχρι το τέλος. Ακόμα και στα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια της τελικής φάσης Τετάρτη-Σάββατο, από τη Λευκωσία μέχρι το Πολέμι, όταν η σωματική και ψυχική κούραση άρχισαν να αφήνουν έντονα τα σημάδια τους. Δεν τις άκουσες όμως σε καμμιά στιγμή να μεμψιμοιρούν και να παραπονιούνται…γιατί το βόλεϊ και η Ανόρθωση Πετόσφαιρα είναι γι’ αυτές η δεύτερη οικογένειά τους…και το Θεμιστόκλειο, το δεύτερό τους σπίτι όπως λένε και οι ιδιες.

Σ’ αυτή την ΟΜΑΔΑ λοιπόν, με όλη τη σημασία της λέξης, όλοι πρέπει να σας πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!
Για το ταλέντο και τη συνεχή  προσπάθειά σας για βελτίωση, για την αγωνιστικότητα και το πάθος σας, για το ήθος σας και το ευ αγωνίζεσθαι! Για το υγιές πρότυπο και το Fair Play που δείξατε και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις συναθλήτριές σας και όχι μόνο. Για την ομαδάρα  σας που έφτασε σε σημείο να διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας γυναικών απέναντι σε ομάδες με ξένες παίκτριες και γυναίκες στο ρόστερ τους…  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Γιατί απλά, το αξίζετε!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ
ΡΟΣΤΕΡ 2020-2021

Παναγιώτα Τοουλιά 03(Α) Ακραία
Αναστασία Χ”Σωτήρη 03 Πασαδόρος
Νεφέλη Αγγελίδη 03 Διαγώνιος
Χρίστια Κυριάκου 03 Κεντρικός
Στέλλα Ιωάννου 05 Ακραία
Κυβέλη Ελένη Νικολάου 04 Λίμπερο 1
Ναρίνα Κωνσταντίνου 04 Ακραία
Νεφέλη Παλαμά 04 Κεντρικός
Αναστασία Σωτηρίου 04 Κεντρικός
Παναγιώτα Φιλίππου 04 Πασαδόρος
Αλεξάνδρα Χαριτάκη 04 Πασαδόρος
Μιχαέλλα Κωνσταντινίδου 04 Πασαδόρος
Στυλιάνα Γιακουμή 04 Κεντρικός
Σταύρια Σωτηρίου 04 Διαγώνιος
Μαρία Αγαθοκλή 05 Ακραία/Λίμπερο 2
Εύα Ηροδότου 07 Κεντρικός

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...