Η Επιτροπή Βόλεϊ Ανδρών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει και δημόσια τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Προκοπίου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, «κουβαλώντας» μαζί του το καημό της επιστροφής εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, την Αμμόχωστο.
Ο Γιώργος Προκοπίου θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και ανιδιοτελείς μορφές της Ανόρθωσης, αφού την υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής την περίοδο 1952-62, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1979 μέχρι το 1989 και ήταν ο μακροβιότερος Γυμνασίαρχος στο Αντώνης Παπαδόπουλος (από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι πρόσφατα).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ο θανών, ευρύτερα γνωστός ως «Προκόπης» φοίτησε σε γυμνάσιο στο Βαρώσι, εκεί όπου έκανε οικογένεια και παρέμεινε μέχρι το 1974 που έγινε η βάρβαρη τούρκικη εισβολή, η οποία τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι του. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Λάρνακα.
Ο Γιώργος Προκοπίου καταγόταν από την Καλοψίδα και ήταν επί σειρά ετών γυμασίαρχος της ομάδας μας όπως και μέλος του Συλλόγου μας.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη, στις 15:00, στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λάρνακα.
Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η Επιτροπή Βόλεϊ Ανδρών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλληπτήρια στους οικείους του αείμνηστου Γεώργιου Προκοπίου και ιδιαίτερα προς τον υιό του, Γιάννο Προκοπίου, ο οποίος προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο χώρο του βόλεϊ για 27 περίπου χρόνια, ως Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.