Home Γυναίκες Ποδαρικό με 3 βαθμούς οι “Κυρίες”
Γυναίκες

Ποδαρικό με 3 βαθμούς οι “Κυρίες”

20131022_190446Εύκολο βράδυ είχαν τελικά στην Πάφο οι πετοσφαιρίστριες μας, αφού καθάρισαν σχετικά εύκολα τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παφιακό, κερδίζοντας 3-0.

Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες, αγωνιζόμενη με την βασική της εξάδα (9-25). Ακολούθως έγιναν κάποιες αλλαγές από τον προπονητή, και δόθηκε χρόνος συμμετοχή και στις υπόλοιπες παίχτριες που ταξίδεψαν μέχρι την Πάφο. Η εμπειρία της Παύλου, και οι “θανατηφόρες” επιθέσεις της Στογιάνοβα, έκαναν την διαφορά όπου χρειάστηκε, και τα επόμενα δύο σετ ήρθαν φυσιολογικά, με  16-25 και 12-25.

Παρά το μακρινό ταξίδι, και την απουσία βασικών διευκολύνσεων στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής (οι μπλε γραμμές σε πράσινο πάτωμα δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος συνδυασμός για οριοθέτηση αγωνιστικού χώρου) η ομάδα του κ. Μιχαήλ Ομελτσένκο πήρε το ζητούμενο, που ήταν τρεις βαθμοί βάση του νέου συστήματος βαθμολογίας που ισχύει από φέτος (3 βαθμοί για νίκες 3-0 ή 3-1, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2).

Τα σετ αναλυτικά (0-3) : 09-25, 16-25, 12-25

Ανόρθωση (Μιχαήλ Ομελτσένκο): Σάντρα Πάυλου, Κάλια Βασιλείου, Άντρεα Κοντού, Έρικα Ζεμπύλα, Σβετλάνα Στογιάνοβα, Μαρίνα Λαβρούκ, Χριστιάνα Δαυίδ (Λίμπερο) (Νικολίνα Σπύρου, Μάγια Καραγιάννη, Μαριώτα Αγγελοπούλου)

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...