20131022_190446Εύκολο βράδυ είχαν τελικά στην Πάφο οι πετοσφαιρίστριες μας, αφού καθάρισαν σχετικά εύκολα τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παφιακό, κερδίζοντας 3-0.

Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες, αγωνιζόμενη με την βασική της εξάδα (9-25). Ακολούθως έγιναν κάποιες αλλαγές από τον προπονητή, και δόθηκε χρόνος συμμετοχή και στις υπόλοιπες παίχτριες που ταξίδεψαν μέχρι την Πάφο. Η εμπειρία της Παύλου, και οι “θανατηφόρες” επιθέσεις της Στογιάνοβα, έκαναν την διαφορά όπου χρειάστηκε, και τα επόμενα δύο σετ ήρθαν φυσιολογικά, με  16-25 και 12-25.

Παρά το μακρινό ταξίδι, και την απουσία βασικών διευκολύνσεων στο γήπεδο της Τεχνικής Σχολής (οι μπλε γραμμές σε πράσινο πάτωμα δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος συνδυασμός για οριοθέτηση αγωνιστικού χώρου) η ομάδα του κ. Μιχαήλ Ομελτσένκο πήρε το ζητούμενο, που ήταν τρεις βαθμοί βάση του νέου συστήματος βαθμολογίας που ισχύει από φέτος (3 βαθμοί για νίκες 3-0 ή 3-1, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2).

Τα σετ αναλυτικά (0-3) : 09-25, 16-25, 12-25

Ανόρθωση (Μιχαήλ Ομελτσένκο): Σάντρα Πάυλου, Κάλια Βασιλείου, Άντρεα Κοντού, Έρικα Ζεμπύλα, Σβετλάνα Στογιάνοβα, Μαρίνα Λαβρούκ, Χριστιάνα Δαυίδ (Λίμπερο) (Νικολίνα Σπύρου, Μάγια Καραγιάννη, Μαριώτα Αγγελοπούλου)