Home Ακαδημίες ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΑκαδημίεςΑνακοινώσειςΆντρες

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Σπουδαία τόσο απο ψιχολογικής αλλά και βαθμολογικής άποψης , ήταν η εκτός έδρα νίκη της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα της Ε.Ν.Π την περασμένη Παρασκευή.

Με σκορ 3-0 σετ (25-17 , 25-20  . 25-19) η ομάδα μας πέρασε από μια δύσκολη έδρα με μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κρατώντας τα ηνία του αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ σε 23” .

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Ένωσης ξεκίνησε πιο αποφασιστικά κρατώντας διαφορά βραχείας κεφαλής με 2 πόντους διαφορά μέχρι το 12-10. Στην συνέχεια η ομάδα μας ανεβάσε στροφές κερδίζοντας το σετ με 25-20 σε 26” .

Στο τρίτο και τελευταίο σετ , το Παραλίμνι προ του φάσματος της ήττας ξεκίνησε εντυπωσιακά το σετ πέρνοντας προβάδισμα 6-1 βάζοντας την τοπική ομάδα σε θέση οδηγού. Ο Κώστας Χριστοφιδέλης πήρε το ένα από τα 2 ταϊμ αουτ που δικαιούται κάτι που λειτούργησε υπέρ της ομάδας μας αφού με ένα σερί 8-2 πόντων πήρε προβάδισμα , κάτι που έδωσε μεγάλη αυτοπεποιήθηση στους πετοσφαιριστές  κερδίζοντας το σετ με 25-19 σε 25” και την νίκη με 3-0 σετ.

Με αυτήν την νίκη η ομάδα μας διατηρεί ακέραιες της ελπίδες για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του αποβιώσαντα πρώην πετοσφαιριστή της ομάδας μας Άγγελου Αγγελίδη , με την Ε.Ν.Π να παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα στον εκκλιπόντα κάτι που σαν Ανόρθωση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Ένωσης για  αυτήν της ευγενική πράξη.

Μετά το τέλος του αγώνα το εστιατόρειο ” ΜΑΓΑΖΑΚΙ” στον Πρωταρά παρέθεσε γεύμα στην ομάδα μας . Η Διοίκηση της Ανόρθωσις επιθυμεί να ευχαριστήσει το “ΜΑΓΑΖΑΚΙ” και την “CARPET PLAZA” αλλά και τους κκ Χρίστο Καρρά και Γιώργο Χ΄΄στεφάνου για την διαχρονική και συνεχή στήριξη στην ομάδα μας.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...