Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από την Δερύνεια , αφού σε ένα συναρπαστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων , κέρδισε στο ταϊ μπρέικ με 3-2 σετ.

Στο πρώτο σετ όπου το θέαμα ήταν εξαιρετικό , οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πρώτο σετ με 29-27  δείχνοντας από νωρίς ότι φέτος η ομάδα τους είναι πολύ καλά στελεχωμένη.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ η ομάδα μας , έδειξε ανωτερότητα και πήρε προβάδισμα στο σκορ , αφού η απόδοση της ομάδας  ήταν αρκετά καλή κερδίζοντας και τα δυο σετ με 25-21.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Αναγέννησης παρουσιάστηκε βελτιωμένη , κερδίζοντας το σετ με 25-19 φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ η ομάδα μας περιόρισε την Δερύνεια , καταφέρνοντας να πάρει το σετ και τον αγώνα με 15-11 , σημειώντας με το καλημέρα της αγωνιστικής , την πρώτη της νίκη σε μια πολύ δυνατή έδρα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ Προπονητής , Κ. Καρπαθάκης Β΄Προπονητής : Zηκάκης, Χρυσοστόμου, Senica, Δημητρίου, Glivenko, Viller – Λίμπερο: Αντωνίου, Μιλτιάδους –Αλλαγές: Κοντός, Χριστοφόρου, Σαββίδης, Χατζηφιλίππου.

Μετά το τέλος του αγώνα την ομάδα μας δεξιώθηκε , η ταβέρνα ¨ΚΑΡΡΑΣ¨ στον Κάππαρη , την οποία ευχαριστούμε καθώς και του κκ Χρίστο Καρρά , Άριστο Καρρά , Κώστα Καρρά , Γεώργιο Χ΄΄Στεφάνου για την διαχρονική στήριξη και βοήθεια στην ομάδα μας .