Home Ανακοινώσεις Διπλή τιμή στις βραβεύσεις της ΕΑΚ
Ανακοινώσεις

Διπλή τιμή στις βραβεύσεις της ΕΑΚ

eak

Δυο τιμητικές διακρίσεις έλαβαν αθλητές του Συλλόγου μας, στις βραβεύσεις της ΕΑΚ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στη Λευκωσία.

Το έπαθλο ήθους, έλαβε η σημαία της πετοσφαιρικής μας ομάδας, Παύλος Ιωάννου. Ο επί σειρά ετών αρχηγός μας, αποχαιρέτισε την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών με το τέλος της περσινής χρονιάς, ως κυπελλοπρωταθλητής με τα χρώματα της Μεγάλης Κυρίας, έχοντας υπηρετήσει την Ανόρθωση για 23 χρόνια. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες μας, παιδί από τα σπλάχνα του Συλλόγου, και μέχρι να ολοκληρώσει την καριέρα του σήκωσε 12 πρωταθλήματα, πανηγύρισε 8 κύπελλα και κατέκτησε 7 ασπίδες!

Ο ποδοσφαιριστής μας, Ανδρέας Μακρής, βραβεύτηκε ως το ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Αντρέας έκανε ντεμπούτο με την ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2013, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Σύλλογο. Πέτυχε το πρώτο του γκολ στις 11 Ιανουαρίου του ’14 ενώ στη φετινή περίοδο είναι βασικό στέλεχος της ομάδας μας, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 8 τέρματα σε 17 συμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας και δύο ασσίστ. Ενδεικτικό του ήθους του και του καθαρού τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται, δεν έχει παρατηρηθεί καμιά φορά έστω με κίτρινη κάρτα.

Να σημειώσουμε ακόμα, ότι το αριστείο του 2014 δόθηκε στους Γ.Σ. Ευαγόρας και Γ.Σ. Πράξανδρος, που διατηρούν ζωντανούς τους Γυμναστικούς Συλλόγους για 40 χρόνια τώρα στην προσφυγιά, μέχρι τη μέρα της επιστροφής.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...