Home Γυναίκες Αρχή Στο Γυναίκειο Πρωτάθλημα
Γυναίκες

Αρχή Στο Γυναίκειο Πρωτάθλημα

Anothosis Volley Womens 2012-13cΞεκινά σήμερα Τρίτη (22/10) το 39ο πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών της ΚΟΠΕ, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Παφιακό στο Αφροδίτη.

Οι περσινές κυπελοπρωταθλήτριες, θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με μακρινή έξοδο (έδρα είναι η Λευκωσία), και μόνο με δύο από τις 3 ξένες που δικαιούνται να έχουν στην σύνθεση της ομάδας. Ο προπονητής μας, Μιχαήλ Ομελτσένκο, θα έχει και φέτος στην διάθεση του την Ουκρανή Μαρίνα Λαβρούκ (MVP του περσινού πρωταθλήματος) αλλά και την Βουλγάρα Σβετλάνα Στογιάνοβα που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στον Απόλλωνα. Μεγάλο βάρος αναμένεται να πέσει στις Κύπριες παιχτριες της ομάδας, που όμως στο πρόσφατο Σούπερ καπ έδειξαν να είναι έτοιμες να το αντέξουν.

Να σημειωθεί ότι από φέτος, όπως και στο πρωτάθλημα των αντρών, αλλάζει το σύστημα βαθμολογίας, και θα ισχύσει το 3-1-0 ( στις νίκες 3-0 και 3-1 ο νικητής παίρνει 3 βαθμούς και ο ηττημένος 0 και στην νίκη 3-2 ο νικητής παίρνει 2 βαθμούς και ο ηττημένος 1). Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν ιδιαίτερη σημασία τα τελικά αποτελέσματα των ντέρμπι.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...