Με δεύτερη νίκη 0-3 επί του ΘΟΙ Αυγόρου αυτή τη φορά στην Τεχνική Σχολή του Αυγόρου, η Ανόρθωσις πέρασε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας και αναμένει αντίπαλο. Αυτός θα προκύψει από τον δεύτερο επαναληπτικό ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιάδα Ν. – Sabbianco Απόλλων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 21:15 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Η «Μεγάλη Κυρία» «καθάρισε» εύκολα τον ημιτελικό εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα δυο πρώτα σετ όταν προηγήθηκε 0-2. Στο τρίτο σετ έκανε αισθητή την παρουσία του το ΘΟΙ.

H Aνόρθωσις συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στον πρώτο ημιτελικό και κυριάρχησε πλήρως στα πρώτα δυο σετ. Οι παίκτριες του Αλ. Μπόσκοβιτς ήταν πάρα πολύ σοβαρές και κέρδισαν τα δυο πρώτα σετ με 15-25 και 16-25 με συνέπεια να προκριθούν άνετα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Το ΘΟΙ δεν μπόρεσε να παίξει το βόλεϊ των δυνατοτήτων του και έχασε την πρόκριση σχετικά νωρίς. Στο τρίτο σετ οι Αυγορίτισσες χωρίς το άγχος ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, αλλά η Ανόρθωσις πιο ποιοτική κατάφερε να πάρει το σετ με 23-25 και να φύγει με τη νίκη.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Kούτα. – Αλλαγές: Tζιανουδάκη, Χρυσάνθου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κακουρή, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Παπαγεωργίου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Eλ. Κολοκοτρώνη, Κόρντουν.