Με 2 νίκες και 1 ήττα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι ομάδες αυτή την εβδομάδα αλλά και με επισκεψη στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στην Δερύνεια.

Έφηβοι

Αναγέννηση Δερύνειας 0-3 Ανόρθωση Αμμοχώστου 18-25, 23-25, 20-25 Με νίκη συνέχισε η ομάδα των εφήβων μας απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας η οποία συνδιάστηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. (Κοντός Γιάννης) Χατζηδημητρίου Α. Χριστοδούλου Π. Στυλιανού Δ. Χαραλάμπους Κ. Χρυσοστομίδης Γ. Τριγγος Α. Πρωτοψαλτης Α. Ασπρου Π. Παπαλεοντίου Χ. Σταυρου Ζ. Χαρμανής Γ. Χατζητοφή Α

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα οι έφηβοι μας επισκέφθηκαν το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου όπου ξεναγήθηκαν στον χώρο αλλά και ατένισαν έστω και από μακριά την Βασιλεύουσα . Ήταν η δεύτερη επίσκεψη των αγωνιστικών μας τμημάτων αφού προηγήθηκε αυτή των νεάνιδων και σκοπός αυτών των επισκέψεων είναι να κρατηθεί ζωντανή η φλόγα της επιστροφής από τις νέες γενιές.

U I8

Ανόρθωση – Αελ = 3-0 ( 25-18 , 25-10 , 25-06 )

Σε ένα εύκολο σχετικά αγώνα οι νεαρές μας κυρίες κέρδισαν άνετα την ομάδα της Αελ Λεμεσού, όπως άλλωτε μαρτυτούν και τα σετ του αγώνα.

Β Κατηγορία πρωτάθλημα ΟΠΑΠ

Ροτσίδης – Ανόρθωση =3-2 ( 25-20 , 25-20 , 22-25 , 14-25 , 15-12 )

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση της πετόσφαιρας οι ομάδα μας κόντεψε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά έχασε στις λεπτομέριες το παιχνίδι στο πέμπτο σετ .

Γραφείο τύπου πετόσφαιρας