Home Ανακοινώσεις Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Πρόεδρο Χρήστο Πουλλαΐδη
Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Πρόεδρο Χρήστο Πουλλαΐδη

poullaides

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Επικοινωνώ μαζί σας με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θα ήθελα πριν από οτιδήποτε άλλο, να σας ευχαριστήσω για τη θερμή συμπαράσταση που δείχνετε προς τον Σύλλογο όλο αυτό το διάστημα και την στήριξη προς όλα τα τμήματά μας. Γνωρίζω το πάθος σας για οτιδήποτε Ανορθωσιάτικο και κατανοώ τη θέλησή σας για επιτυχίες. Γι’ αυτό και η υπομονή που δείχνετε, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία και σημασία. Σύντομα, να είστε βέβαιοι, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Ήδη, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε. Φτάνει να μείνουμε ενωμένοι, πιστοί στο όραμά μας και σταθεροί στους σχεδιασμούς μας για την ανοικοδόμηση της Ανόρθωσης σε στέρεες βάσεις.

Καλύτερες μέρες, πιστεύω, θα έρθουν και για την πατρίδα μας. Μέχρι τότε όμως, πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι στους λιγότερο τυχερούς. Σ’ αυτούς που πονούν και υποφέρουν. Να προσφέρουμε ένα πιάτο φαΐ στον πάσχοντα, ένα δώρο στο παιδί του γείτονα που αδυνατεί. Να γίνουμε πιότερο άνθρωποι.

Θέλω να ευχηθώ σε σας και τις οικογένειές σας, Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά. Να περάσετε αυτές τις μέρες με ανθρώπους αγαπημένους και να έχετε την υγεία σας. Πάντα με χαμόγελο να ξεπερνούμε όλα μας τα προβλήματα.

Μακάρι, η νέα χρονιά να μας φέρει το πολυπόθητο δώρο της Επιστροφής στην κατεχόμενη γη μας. Να βρεθούμε ξανά στην ελεύθερη πια Αμμόχωστο, την Κερύνεια, τη Μόρφου. Πίσω στα χωριά μας, όλοι οι πρόσφυγες.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά,

Χρήστος Πουλλαΐδης,
Πρόεδρος ΔΣ
Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...