Home Ακαδημίες Πρωταθλητές και οι Παμπαίδες!
Ακαδημίες

Πρωταθλητές και οι Παμπαίδες!

pampaides-champions

Το Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Παμπαίδων Κύπρου πανηγυρίζει από το μεσημέρι η Ανόρθωσις αφού, παρά την ήττα τους στον δεύτερο αγώνα από τον Φοίνικα Πύλας, με ασπίδα το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι U-14 της ομάδας μας κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στο κλειστό της Πύλας, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που κατέκλυσαν το στάδιο. Η ομάδα της Πύλας κέρδισε το πρώτο σετ με 25-20 και το δεύτερο σετ αυτόματα απέκτησε δραματικό χαρακτήρα. Η Ανόρθωσις είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα θυμίζουμε με 25-18 και 25-22 άρα το προβάδισμα των 10 πόντων μειώθηκε στους 5!

pampaides-finikas-ano

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την ομάδα του Φοίνικα να το κατακτά με 29-27 αλλά την Ανόρθωση να στέφεται πρωταθλήτρια με διαφορά τριών πόντων, συνολικά 97-94.

Θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς πετοσφαιριστές μας για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και τους αντιπάλους για τη μεγάλη προσπάθεια. Άλλωστε το σημαντικό – ειδικές σε τέτοιες ηλικίες – δεν είναι οι τίτλοι και οι κατακτήσεις αλλά τα παιδιά να μάθουν σωστό βόλεϋ και να στελεχώσουν αύριο τις πρώτες ομάδες.

pampaides

Ανόρθωσις Αμμοχώστου: Γκούλκο, Μυλωνάς, Κυριάκου, Στυλιανού, Πρωτοψάλτης, Σταύρου (λίμπερο Στατσούλης), (Σαββίδης, Χαραλάμπους, Τρίγγος, Παπαλεοντίου, Κωνσταντίνου).

pampaides-champions-aponomi

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...