Home Άντρες Πορεία ομάδας Εφήβων (K-19) Πετόσφαιρας
Άντρες

Πορεία ομάδας Εφήβων (K-19) Πετόσφαιρας

 

efivi k-19

Η ομάδα των εφήβων ξεκίνησε την πετοσφαιρική περίοδο 2015-16 με κύριο στόχο τα νεαρά ταλέντα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να ετοιμάζονται σιγα-σιγά να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Παράλληλα, στόχος μας ήταν η ομάδα να περάσει τον όμιλο Λεμεσού-Πάφου. Πρόκειται για μια ομάδα που ξεκινούσε την αναδόμηση της και πάλι, αφού αρκετοί παίχτες έφυγαν από την περσινή ομάδα. Μάλιστα αρκετοί πετοσφαιριστές που στελέχωναν την ομάδα ήταν από την ομάδα των Κ-17 και όχι λίγες φορές και από την Κ-15.

Ο στόχος για πρόκριση από τον όμιλο Λεμεσού-Πάφου επετεύχθη. Η ομάδα Κ-19 με 6 νίκες και 2 ήττες πέρασε στην επομένη φάση των προημιτελικών, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

 

efivi k-19 vsSalamina

Η πορεία όμως δεν σταμάτησε στα προημιτελικά, αφού η ομάδα μας με 2 νίκες επί της Ολυμπιάδας Νεάπολης, 3-0 (εντός) και 2-3 (εκτός ) πέρασε στην ημιτελική φάση. Εκεί, θα συναντούσε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη Νέα Σαλαμίνα.

Η Ανόρθωσις Κ-19 δεν πήγε βέβαια με τα όπλα κατεβασμένα. Στον εντός έδρας αγώνα έκανε την υπέρβαση και κατέβαλε παλικαρίσια τη Νέα Σαλαμίνα με 3-2 σετ! Μια Σαλαμίνα της οποία οι περισσότεροι αθλητές της όχι μόνο προπονούνται με την πρώτη ομάδα αλλά και αγωνίζονται βασικοί. Στον επαναληπτικό αγώνα, η ομάδα μας έμεινε από δυνάμεις και μοιραία έχασε με 3-0. Κατά συνέπεια τερμάτισε στην 4η θέση της γενικής βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Εφήκων Κύπρου.

efivi k-19 in action

 

Η 12αδα της ομάδας των εφήβων είναι: Ζορπής Χ., Παύλου Ε., Στρουγκάρεβιτς Μ., Αντωνίου Γ., Κοράδου Ρ., Αθανασίου Μ., Φώτη Φ., Παρλάς Κ., Combridge T., Αγαθοκλέους Μ., Κωνσταντίνου Σ., Χατζηθεοδοσίου Μ.,

Προπονητής: Στέργιος Φραγκέσκου

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...