Home Ακαδημίες Ο Γιάννης Πετρούδης νέος υπεύθυνος ακαδημιών στο τμήμα βόλεϊ γυναικών
ΑκαδημίεςΓυναίκες

Ο Γιάννης Πετρούδης νέος υπεύθυνος ακαδημιών στο τμήμα βόλεϊ γυναικών

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Πετρούδη στη θέση του υπεύθυνου των Ακαδημιών στη Λευκωσία. Ο Γιάννης Πετρούδης είναι 42 χρονών και μέχρι πρόσφατα ήταν προπονητής στις Εθνικές μας ομάδες Μπιτς Βόλεϊ. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το Βόλεϊ και τη Διοίκηση Αθλητισμού κι έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ομάδες του εξωτερικού.

Μεταξύ άλλων, στην Ελλάδα θήτευσε ως προπονητής στη Νέα Ερυθραία, τον Απολλώνιο και το Χαλάνδρι, ενώ από το 2012 μέχρι το 2017 συνεργάστηκε ως επικεφαλής προπονητής βόλεϊ σε πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Μεγάλη Βρετανία. Διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής μπιτς βόλεϊ της Αγγλίας (Κ 22) και υπεύθυνος ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στον Καναδά.

Ο Γιάννης Πετρούδης σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Μιχάλη Φωτίου και το επιτελείο προπονητών των τμημάτων υποδομής της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην εκμάθηση του αθλήματος στα μικρά παιδιά και στην ανάπτυξη και βελτίωση των ταλαντούχων πετοσφαιριστριών του Συλλόγου. Οι αγωνιστικές ομάδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, είχαν μεγάλες επιτυχίες την τελευταία τετραετία και κατέκτησαν μεταξύ άλλων το Παγκύπριο Πρωτάθλημα στις Κατηγορίες Παγκορασίδων (U14) Κορασίδων (U16), και Νεανίδων (U18), ενώ τη λήξασα σεζόν, στην ομάδα Γυναικών αγωνίστηκαν δέκα νεαρές πετοσφαιρίστριες ηλικίας 15-17 χρόνων.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Γιάννη Πετρούδη και του εύχεται κάθε επιτυχία.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...