Home Άντρες Με ανατροπή την Δερύνεια
Άντρες

Με ανατροπή την Δερύνεια

vsDeryneia

Σημαντική νίκη με 3-1 σετ επί της μαχητικής Αναγέννησης Δερύνειας πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής η Ανόρθωση, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην υπόθεση τετράδα.

Παρότι στο πρώτο σετ η Μεγάλη Κυρία διατηρούσε το προβάδισμα και έφτασε στο 23-21, η Αναγέννηση μας σταμάτησε εκεί και πήρε το σετ με 25-23, λόγω συνεχόμενων λαθών από πλευράς μας στις επιθέσεις

Στο δεύτερο σετ ο αγώνας ήταν στην αρχή συναρπαστικός με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ όμως η Αναγέννηση με ένα ξέσπασμά της ξέφυγε 20-15, καλπάζοντας για το 0-2. Οι πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού ωστόσο πάτησαν γκάζι και «έπιασαν» την αντίπαλο στο 23-23. Απ’ εκεί και πέρα, με τη βοήθεια και του κόσμου που ξεσηκώθηκε στις εξέδρες, η Ανόρθωση έφτασε στο 26-24 και έφερε τον αγώνα στα ίσα., χάρις στα τρία πετυχημένα μπλοκ του Σέιφερντ.

Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το τρίτο σετ, με συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία του σκορ. Η Αναγέννηση Δερύνειας στο ίδιο ακριβώς σημείο όπως και στο προηγούμενο σετ έκανε την αντεπίθεση της και ξέφυγε 20-16. Μια διαφορά που και πάλι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί αφού η Ανόρθωσις ισοφάρισε 22-22. Στο σημείο αυτό άρχισε και πάλι η δράση του Σέιφερντ στο μπλοκ (24-22) και με ένα άσσος του Γεωργίου το σετ πήγε στην ομάδα μας με 25-23.

Με φόρα η Ανόρθωσις μπήκε στο τέταρτο σετ προηγούμενη με 14-8. Η Αναγέννηση πλησίασε στο 14-13 αλλά η Κυρία με τρεις άσσους στο σερβίς επανέφερε τη διαφορά στους 6 πόντους (20-14) για να πάρει το σετ με 25-21 και την πολύ σημαντική νίκη με 3-1.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...