Home Άντρες Κρίθηκε στο τάι-μπρέικ
Άντρες

Κρίθηκε στο τάι-μπρέικ

vspafiakos

Μπορεί η αντρική, πετοσφαιρική Ανόρθωσις να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι, χρειάστηκε ωστόσο την ψυχοφθόρο διαδικασία του τάι-μπρέικ για να κατακτήσει τη νίκη με 3-2 επί του μαχητικού Παφιακού, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Δυνατά μπήκαν και οι δυο ομάδες στο ταπί με τον Παφιακό να προηγείται στο πρώτο τεχνικό τάιμ-άουτ του πρώτου σετ και την Ανόρθωση να ανεβάζει στροφές στη συνέχεια. Η Μεγάλη Κυρία δεν δυσκολεύτηκε από τα μέσα του σετ και έπειτα να επιβάλει τον ρυθμό της, κατακτώντας το σχετικά άνετα με 25-19.

Σε ένα άσχημο δεύτερο σετ για την ομάδα μας, ο Παφιακός είχε το προβάδισμα καθ’ όλη του σχεδόν τη διάρκεια και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει, κατακτώντας το σετ με 18-25.

Συνεχίζοντας απ’ εκεί που έμεινε, η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε δυνατά και στο τρίτο σετ παίρνοντας προβάδισμα που έφτασε μέχρι και τους 7 πόντους. Εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, με αντεπίθεση διαρκείας οι πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού έφεραν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω και υπερίσχυσαν με 25-22, παίρνοντας ξανά κεφάλι στον αγώνα.

Η αντεπίθεση της Ανόρθωσης δεν είχε όμως συνέχεια και στο τέταρτο σετ, με τον Παφιακό και πάλι να έχει το προβάδισμα. Μπορεί η Ανόρθωση να ξύπνησε στα μέσα του σετ και να έφερε τη διαφορά μόλις στους δύο, ωστόσο δεν κατάφερε την ανατροπή, με τους Παφίτες να παίρνουν και δεύτερο σετ, αυτή τη φορά με 19-25, οδηγώντας τον αγώνα στο τάι-μπρέικ.

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με 0-3 η Κυρία, εντούτοις γρήγορα ανασυντάχθηκε και κατέκτησε το σετ με 15-12 και τον αγώνα με 3-2 σετ.

Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στο παιχνίδι της Πάφου, την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:30. Οι δυο ομάδες περνούν με οποιαδήποτε νίκη 3-0/0-3 ή 3-1/1-3 ενώ σε ενδεχόμενο τάι-μπρέικ θα παίξει ρόλο το άθροισμα των πόντων.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...